Cat de rentabili sunt brazii artificiali?

Cat de rentabili sunt brazii artificiali?

0 Shares
0
0
0

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca sarbatoarea cea mai apreciata de catre toata lumea este Craciunul, o sarbatoare asteptata cu mare drag atat de catre copii cat si de catre adulti.

Cei mici asteapta aceasta sarbatoare cu sufletul la gura atat datorita faptului ca sunt nerabdatori sa primeasca de la Mos Craciun cele mai frumoase cadouri, cat si datorita faptului ca alaturi de parintii lor vor impodobi bradul.

Cei mari se bucura si ei foarte mult de aceasta sarbatoare, atat datorita faptului ca ofera si primesc cadouri, cat si datorita faptului ca alaturi de cei mici vor putea sa impodobeasca bradul de Craciun, care va fi vedeta casei in zilele de sarbatoare.Cat de rentabili sunt brazii artificiali?

Si daca tot am adus brazii de Craciun in discutie, trebuie mentionat faptul ca in ultimii ani, din ce in ce mai multa lume a ales sa lase la o parte brazii naturali, si sa isi indrepte atentia spre brazii artificiali.

Daca stam sa tinem cont de cat de rentabili sunt brazii artificiali, atunci aceasta alegere a oamenilor este una cat se poate de fireasca, pentru ca in primul rand, un brad artificial de craciun poate sa fie folosit mai multi ani la rand.

In schimb, un brad natural de Craciun, indiferent ca discutam despre molid care este si cea mai ieftina specie a bradului natural, sau ca discutam despre un brad argintiu, acesta nu va putea sa fie folosit si in anul urmator.

Cei care aleg sa isi cumpere un brad natural, odata cu trecerea sarbatorilor de iarna, isi vor arunca bradul, deci practic isi vor arunca banii.

Cei care insa, aleg sa se orienteze spre un brad artificial, cu siguranta nu vor arunca bradul odata cu trecerea sarbatorilor de iarna, ci il vor impacheta frumos, il vor pune intr-o cutie sau intr-un sac, si il vor depozita pe undeva prin casa sau intr-o anexa a casei, iar in urmatorul an il vor folosi din nou.

Acest lucru inseamna automat faptul ca un brad artificial, chiar si sa fie mai scump decat un brad natural argintiu, desi pare greu de crezut acest lucru, tot este mai rentabil decat un brad natural, pentru ca bradul artificial necesita o singura investitie, pe cand, bradul natural trebuie schimbat de la an la an.

Inca un motiv pentru care putem spune ca brazii artificiali sunt mult mai rentabili decat brazii naturali, ar fi acela ca ei nu se scutura precum isi scutura acele brazii naturali, asa ca brazii artificiali nu vor crea mizerie in casa.

Singurul defect daca putem sa il numim asa, este ca brazii artificiali nu au miros, in comparatie cu brazii naturali care au un miros placut de brad, specific sarbatorilor de iarna, insa daca stam sa privim cu mare atentie toate avantajele si dezavantajele brazilor naturali, si ai celor artificiali, cu siguranta putem spune fara teama de a gresi, ca un brad artificial pentru Craciun este mult mai rentabil din toate punctele de vedere decat un brad natural folosit in acelasi scop.

 

0 Shares
You May Also Like