Cat costa inchirierea lui Mos Craciun?

Cat costa inchirierea lui Mos Craciun?

0 Shares
0
0
0

Inca de pe la inceputul anului scolar, elevii din clasele primare abia asteapta sa treaca timpul pentru a participa la serbarea organizate de Craciun, de catre cadrele didactice de la scoala lor.

Tot acelasi lucru il astepta insa cu o mai mare nerabdare copiii de la gradinita, care de foarte multe ori numara zilele pana cand se apropie ziua cea mare, si anume ziua in care se organizeaza serbarea.

Ei bine, pana la serbare insa mai este destul de mult timp, pentru ca din septembrie si pana in decembrie trebuie sa treaca saptamani bune, insa de pe la sfarsitul lunii noiembrie, si inceputul lunii decembrie, se va vorbi din ce in ce mai des despre organizarea serbarii.Cat costa inchirierea lui Mos Craciun?

Cu siguranta copiii asteapta sa isi primeasca poeziile pe care le vor avea de recitat, sau cei din clasele primare, in cazul in care nu au de recitat poezii, ci de interpretat anumite roluri in tot felul de scenete, isi asteapta cuminti rolurile.

Se vor face o multime de pregatiri inainte de serbare, pentru ca totul sa fie perfect, iar atmosfera sa fie una minunata, insa pe langa cadrele didactice, si parintii vor intampina destul de multe batai de cap.

Mai intai de toate, vor trebui sa isi verifice copiii daca au invatat perfect poezia pe care o au de recitat, sau daca isi cunosc perfect partea pe care o au de interpretat pentru sceneta de la serbare.

Tot parintii trebuie sa se conformeze cerintelor si sa le asigure celor mici tinuta perfecta pentru a putea participa la serbare, iar in cazul in care cei mici nu au hainele corespunzatoare, parintii vor trebui sa le cumpere.

Ei bine, dupa cum se poate observa, pana in momentul serbarii, atat parintii cat si cadrele didactice vor intampina mai multe dificultati, insa intr-un final, cu siguranta totul va iesi perfect, iar serbarea va fi una foarte reusita.

Si pentru ca atmosfera de la serbare sa fie una de vis, cu siguranta cadrele didactic ear putea sa le pregateasca o surpriza foarte placuta copiilor, si anume sa il aduca pe Mos Craciun printre ei.

Se pot gasi mai multe firme de  inchiriere Mos Craciun, asa ca mosul poate sa fie inchiriat de la firma care ofera cel mai bun raport calitate pret, pentru mosul perfect.

De obicei, companiile care ofera spre inchiriere mosi craciuni, care vor petrece aproximativ o ora la serbare, si le vor imparti copiilor cadourile cumparate de catre parinti, solicita aproximativ 150 de lei pe ora pentru inchirierea mosului.

Un alt pachet mai complet, care pe langa Mos Craciun cuprinde si un spiridus care poate sa fie ajutorul mosului la impartirea darurilor, ar costa undeva la 250 lei pe ora, iar amosul si spiridusul vor putea intra chiar si in jocul celor mici.

Cei care isi doresc un Mos Craciun de inchiriat care sa fie parca desprins din basme, cu siguranta vor avea de platit mai multi bani pentru inchirierea pe o ora a mosului, insa aici costumatia mosului, va fi una superba.

 

0 Shares
You May Also Like