Cand sa nu apelezi la extensii clip on

Cand-sa-nu-apelezi-la-extensii-clip-onMulte femei si-ar dori sa aiba parul foarte lung, insa adevarul este ca un astfel de par este destul de greu de intretinut si greu de obtinut daca nu ai fost inzestrata de la natura cu o podoaba capilara bogata si rezistenta. Totusi, daca iti doresti atat de mult sa ai parul lung si nu il poti obtine indiferent de ce tratamente ai folosi si de cat de bine l-ai ingriji, atunci mai ai o posibilitate: sa apelezi la extensii clip on.

Extensiile de par trebuie alese cu grija, si trebuie sa fii atenta ca acestea sa fie realizate din par 100% natural de calitate remy. De ce este acest lucru atat de important? Deoarece, daca parul nu este natural, si este sintetic, mesele se vor degrada destul de repede si nu vor mai arata la fel de bine ca la inceput. Parul sintetic nu poate fi intretinut precum parul natural, are tendinta de a se electriza, si nu poate fi coafat sau vopsit. Indiferent de ce ii vei face, va sfarsi prin a arata exact ca parul de papusa.

Prin urmare, atunci cand cumperi extensii clip on de pe Internet, intereseaza-te bine cu privire la magazinul online de la care cumperi si incearca sa te asiguri ca mesele sunt realizate din par natural. Daca atunci cand le primesti acasa constati ca nu sunt ceea ce te asteptai, este o idee buna sa le returnezi cat mai curand si sa te orientezi catre un alt magazin.

Totusi, chiar daca iti doresti foarte mult sa apelezi la extensii Alina Ceusan, exista cateva cazuri in care aplicarea acestora nu este deloc indicata. Parul trebuie sa fie sanatos, iar firele de par sa fie rezistente pentru a putea sustine mesele de par atunci cand le aplici. De asemenea, daca ai probleme mari cu caderea parului, iarasi, nu este o idee buna sa iti pui extensii de nici un fel. Radacina parului este prea slabita pentru a putea rezista unui astfel de tratament.

Chiar daca aceste extensii clip on nu afecteaza cu nimic parul, este, totusi, bine sa il protejezi daca are probleme mai mari. Daca parul este in general rar, aplicarea de extensii ar putea sa aiba un efect opus celui la care te astepti. Atunci cand iti aplici extensii clip on, ideea este sa acoperi baza lor cu parul tau, care va sta mereu deasupra extensiilor. Insa, daca parul este extrem de rar, nu va reusi sa acopere baza lor destul incat acestea sa nu se vada si sa nu dea impresia de artificial.

Cel mai bine este sa te asiguri mai intai ca parul tau este cat mai sanatos, chiar daca nu are volumul pe care ti-l doresti. Atat timp cat firul de par este rezistent, iar radacina este puternica, nu ai de ce sa iti faci probleme ca extensiile ar putea sa iti dauneze.


Articole asemanatoare:
1.Cum se protejează mai uşor părul vara? Tuns scurt sau lăsat lung?
2.Coafuri simple, naturale
3.Sfaturi pentru un păr strălucitor
4.Măşti naturale pentru un păr sănătos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.