Cadoul ideal pentru un barbat

Cadoul ideal pentru un barbat

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care vrei sa surprinzi un barbat important din viata ta cu un cadou minunat, trebuie sa te gandesti la ceva unic, la un cadou de care sa isi aminteasca mereu cu drag.

Chiar daca de regula produsele cosmetice sau produsele de igiena si intretinere corporala nu se ofera drept cadou, ai putea sa ii cumperi barbatului special din viata ta un gel de dus de la Gautier, iar aici ai putea sa iti indrepti atentia spre gelu lde dus Jean Paul Gautier Ultra Male de 200 de mililitri.

Cadoul ideal pentru un barbat

Acest gel de dus a aparut pe piata in anul 2015, si are urmatoarele note:

  • Note de baza: coaja de vanilie neagra, ambra, cedru si paciuli.
  • Note de mijloc: scortisoara, salvie si chimion;
  • Note de varf: bergamot, para, menta, lavanda si lamaie;

Ei bine, aceasta poate fi o idee buna pentru un cadou in conditiile in care nu te incanta foarte mult ideea de a cheltui foarte multi bani pentru a cumpara un cadou scump pentru un barbat drag tie.

In schimb, daca vrei sa impresionezi prin cadouri de neuitat, iti poti indrepta printre altele atentia si spre parfumuri barbati Paco Rabanne, iar aici ai putea opta de exemplu pentru parfumul One Million de Paco Rabanne.

Acest parfum a fost lansat in anul 2018, si a fost creat de catre Michek Girard, Olivier Pescheux si Cristophe Raynaud.

In ceea ce priveste notele acestui parfum de la Paco Rabanne, trebuie precizat ca acestea sunt urmatoarele:

  • Notele de baza sunt pielarie, note lemnoase, ambra si paciuli indian.
  • Notele de mijloc sunt trandafir, scortisoara si note condimentate;
  • Notele de varf sunt grapefruit, menta si mandarina sangerie.

In ceea ce priveste parfumurile Paco Rabanne trebuie sa mentionam faptul ca acestea le sunt destinate acelor barbati activi si individualisti, dar si acelor barbati care au o personalitate usor dominanta, cat si celor care stiu sa savureze sentimentul unicitatii sau pe cel al calitatii exceptionale.

Tot in familia One Million de la Paco Rabanne ai putea sa cauti si o lotiune dupa ras, sau ai putea deasemenea sa te orientezi spre un deodorant.

Tot atunci cand iti doresti sa surprinzi intr-un mod placut un barbat important din viata ta, poti sa iti indrepti atentia spre parfumul Paco Rabanne Invictus, cel care a aparut pe piata in vara anului 2013.

Acest parfum reprezinta putere, energie si dinamism, avand  compozitia acvatic – lemnoasa, deci putem spune ca parfumul este unul fresh si usor in acelasi timp.

Asadar atunci cand iti doresti sa surprinzi un barbat important din viata ta cu un cadou de nota 10, cu siguranta ai putea sa iti indrepti atentia spre unul din parfumurile de la Paco Rabanne, iar cadoul cu siguranta va fi unul apreciat, atat datorita bunului gust pe care il ai, cat si datorita mirosului parfumului.

Chiar daca dupa cum am mai spus la inceputul articolului, parfumurile si produsele cosmetice nu se prea ofera drept cadou, cu siguranta nici un barbat nu se va supara sa primeasca un asemenea cadou.

0 Shares
You May Also Like