Avantajele ferestrelor PVC

Avantajele ferestrelor PVC

0 Shares
0
0
0

Ferestrele de vinil sunt peste tot. In ultimii douazeci de ani, ferestrele si usile din PVC au devenit statu quo pe piata de inlocuire. Ce face ferestrele de vinil atat de speciale? Ferestrele PVC si UPVC practic nu au probleme de service, necesita intretinere minima in timpul vietii si puteti fi siguri ca nu va mai trebui sa  vopsiti din nou ferestrele. Noi cei de la firme termopane Bucuresti credem cu adevarat ca aceste ferestre ofera cea mai buna optiune practica si economica pentru majoritatea proprietarilor de case.

Avantajele ferestrelor PVC

Care este diferenta dintre PVC si UPVC?

PVC (clorura de polivinil) este un polimer sintetic de plastic, care este creat chimic. Vinilul este de obicei realizat in forme rigide si flexibile. Pentru ca acesta sa devina flexibil, se adauga plastifianti la compus. “U” din UPVC inseamna “neplasticizat”. Desi sunt denumite in mod obisnuit ferestre din PVC, cele mai multe ferestre de vinil sunt de fapt facute din UPVC. UPVC nu este la fel de flexibil, rezistent la intemperii si rezistent la foc, nu se deterioreaza, nu se deformeaza sau decoloreaza la fel de rapid ca PVC-ul obisnuit. De asemenea, nu este la fel de toxic sau periculos pentru mediul inconjurator ca vinilul plastifiat.

Puteti vedea avantajele UPVC in constructia ferestrelor personalizate. Dar de ce ar trebui sa alegeti ferestre de vinil si nu alte materiale de fereastra?

  1. Ferestrele UPVC sunt mai ieftine

Un lucru care va influenta foarte mult felul de ferestre pe care il obtineti este pretul. Ferestrele UPVC au un cost relativ scazut in comparatie cu ferestrele din lemn si aluminiu. Ferestrele  din lemn sunt, in general, cu aproximativ 20% -30% mai scumpe decat vinilul, iar ferestrele din aluminiu sunt cu aproximativ 30% mai scumpe decat ferestrele de vinil. Acestea reprezinta o investitie sigura pentru cresterea si mentinerea valorii unei proprietati.

  1. Ferestrele de vinil sunt usor de intretinut

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor ferestre este ca acestea necesita putina atentie. Ferestrele de vinil pot fi in general curatate cu apa si sapun si nu necesita cunostinte speciale sau produse de curatare unice.

  1. Ferestrele UPVC dureaza mai mult

Ferestrele din PVC sunt durabile si nu putrezesc, spre deosebire de ferestrele din lemn. De-a lungul timpului, lemnul se poate deforma, dezintegra si pur si simplu se descompune. Ferestrele de vinil au o durata lunga de viata si o rezistenta mare la distorsiuni. Ele pot fi de asemenea fabricate intr-o varietate de culori. Ferestrele din lemn, pe de alta parte, trebuie sa fie razuite si re-vopsite la fiecare 5 ani. PVC-ul de ultima generatie este extrem de rezistent la conditiile meteorologice si nu va avea culoarea galbena sau nu va schimba culoarea pe durata perioadei sale de viata.

  1. Ferestrele de vinil sunt mai eficiente din punct de vedere energetic

Ferestrele din PVC sunt cele mai bune in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn. Acestea au valori mai bune ale izolatiei si pot reduce costurile de energie si de incalzire. Ramele de vinil ofera performante si eficienta energetica mai bune la unitatile dvs. izolata. Aceste ferestre pot gazdui si grilele din interiorul unitatii inchise.

0 Shares
You May Also Like