Autorizatia ISU – ce este

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai auzit de autorizatia ISU care este obligatorie la toate institutiile. Aceasta este una dintre cele mai importante autorizatii atunci cand se pun bazele unei afaceri. Inainte de a se obtine autorizatia ISU nu este posibila autorizatia de constructie. Fara un astfel de documente, nicio afacere nu poate functiona.

Autorizatia ISU – ce este

Autorizatia ISU este un document care atesta indeplinirea normelor de securitate pe care le impune legea si se face in baza mai multor verificari. Este vorba despre verificarea de teren, cat si de cea a documentelor aferente. Scopul ei este luarea marsurilor corecte de aparare impotriva situatiilor de urgenta precum incendiile.

Cum poti obtine aceasta autorizatie? Documentul obligatoriu pe care trebuie sa il obti daca vrei sa pui bazele unei afaceri poate fi obtinut de catre firmele de specialitate. Daca ai nevoie de autorizatie isu, firma Antirisk se ocupa in special cu acest domeniu.

Antirisk.ro se ocupa cu intocmirea planurilor de arhitectura, redactarea scenariului de incendiu, masurile de securitate la incendiu, implementarea instalatiilor care au rol de intrunire a ceritelor de securitate ce au rezultat din redactarea scenariului, implementarea masurilor care au fost prevazute in scenariul de incendiu, formarea unui dosar pentru a fi depus la ISU si verificarea lui de catre unul dintre verificatorii de proiecte atestat si ulterior depunerea dosarului.

Practic, in calitate de proprietar al unei viitoare cladiri nu trebuie sa faci nimic. Firma Antirisk va sprijini total actiunile necesare in vederea obtinerii autorizatiei, pentru ca firma ta sa functioneze imediat.

Autorizatia ISU este un document obligatoriu si nicio firma nu are dreptul de a functiona fara. In plus, fara acesta nu se poate obtine nici autorizatia de constructie. Dar, care sunt cladirile care au nevoie de aceasta?

Printre cladirile care au nevoie de autorizatia ISU se numara: sediile publice cu o suprafata mai mare de 600 mp, lacasuri de cult, spatii cu cazare aferente, gari; autogari; aerogari, centre de agrement, cladiri inalte si foarte inalte, spatii de depozitare pentru buteliile transportabile, cladiri cu mai mult de patru niveluri subterane, cladiri civile subterane, constructii sportive, spatii de productie, cladiri cu destinatie catre comert sau alimentatie publica, constructii sau sisteme pentru statii publice de distributie a carburantilor.

Daca nu ai autorizatia ISU, ce se intampla cu afacerea ta? Functionarea unei afaceri fara aceasta autorizatie de dispune aplicarea amenzilor si uneori inchiderea localurilor. Amenzile pentru nerespectarea masurilor de securitate a incendiilor sunt intre 50.000 si 100.000 de lei. Localurile care incalca legislatia privind masurile de securitate la incendiu pot fi inchise si de asemenea, pot primi chiar si amenda.

Pentru a evita ca toate acestea sa se intample, apeleaza la antirisk.ro! Sumele amenzilor nu sunt singura problema, pentru ca daca nu se face o evaluare a institutiilor autorizate si functionezi mult timp fara aceasta autorizatie, poate izbucni un incediu.

Modul in care se pot extinde incendiile este incomparabil cu suma platita pentru amenzi. Ramai in siguranta si apeleaza la firme specializate pentru obtinerea autorizatiei ISU!

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like