Argumente pro si contra extensiilor pentru par

Argumente pro si contra extensiilor pentru par

0 Shares
0
0
0

Femeile care nu au parul atat de lung sau de des precum si-ar dori, cu siguranta vor cauta cele mai eficiente solutii pentru ca podoaba lor capilara sa arate intr-un timp cat mai scurt, exact asa cum ele si-ar dori.

In acest sens, ar putea sa isi indrepte atentia spre extensii de par ieftine, iar in doar cateva ore, podoaba lor capilara va fi exact asa cum si-au dorit ele mai tot timpul.

Extensiile de par nu sunt scumpe, se pot gasi la o multime de magazine online, sau poti sa mergi direct la salon sa iti fie aplicate.Argumente pro si contra extensiilor pentru par

Faptul ca acestea nu sunt pretentioase la intretinere, dar si faptul ca te vor ajuta sa te simti mai bine in pielea ta, sunt alte argumente pro, pentru extensiile de par.

Trebuie insa mentionat faptul ca sunt si o multime de femei care au apelat la extensiile pentru par, si au fost atat de dezamagite de rezultatele obtinute, incat indeamna alte femei sa renunte definitiv la ideea de a opta pentru aceasta modalitate de infrumusetare.

Foarte multe doamne si domnisoare considera faptul ca extensiile de par iti vor distruge parul, tinand cont de faptul ca acestea iti vor despica firele de par, sau ca iti vor smulge suvite din parul tau natural, in momentul indepartarii.

Alte doamne si domnisoare nu sunt de acord cu aplicarea acestor extensii, pentru ca ele considera ca atunci cand apelezi la ajutorul extensiilor te limitezi la acelasi look, in timp ce singurul avantaj ar fi acela ca ai avea parul ceva mai mare.

Alte doamne nu aleg extensiile pentru par, pentru ca dupa parerea lor vor risca sa nu arate bine. O asemenea idee cu siguranta este una plauzibila, mai ales daca tinem cont de faptul ca parul lung nu se potriveste oricarei femei, asa ca pentru anumite doamne sau domnisoare, achizitionarea extensiilor poate sa fie o investitie proasta.

Faptul ca pot sa cada destul de simplu si de usor, reprezinta iarasi un motiv intemeiat pentru care doamnele renunta la ideea de a alege sa isi prelungeasca parul prin intermediul acestor extensii.

Este destul de evident fpatul ca se vede atunci cand cineva are extensii, asa ca daca nu vrei ca lumea sa te intrebe de unde le-ai cumparat, ce te-a determinat sa alegi sa porti extensii, plus alte intrebari de acest gen, atunci ai putea renunta rapid la ideea de a purta extensii pentru par.

Anumite femei considera faptul ca intretinerea extensiilor este foarte scumpa, asa ca ele renunta din start la ideea de a opta pentru extensii. Acest lucru cu siguranta nu este unul real, pentru ca intretinerea extensiilor te va costa la fel de mult precum intretinerea parului tau natural.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi atat o multime de motive pro extensii, cat si o multime de motive contra extensiilor ( chiar daca nu toate sunt intemeiate), asa ca doamnele si domnisoarele care au de gand sa isi prelungeasca astfel parul, vor trebui sa fie sigure ca isi doresc sa faca acest pas important.

0 Shares
You May Also Like