Aparat epilare definitiva

Aparat de epilare definitiva

0 Shares
0
0
0

Un aparat epilare definitiva este extrem de important datorita faptului ca acesta este util pentru eliminarea firelor nedorite de par, asa ca este lesne de inteles motivul pentru care atat femeile cat si barbatii isi doresc sa detina un astfel de aparat.

Cele mai performante aparate pentru epilarea definitiva sunt cele fabricate pe baza tehnologiei moderne IPL (Intense Pulsed Light), si sunt intalnite in cele mai renumite clinici de infrumusetare, insa ele pot fi cumparate acum pentru a fi folosite si acasa.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care il are un aparat pentru epilare definitiva IPL, este acela ca elimina parul nedorit de pe suprafata corpuli fara durere. Cu siguranta durerea provocata de ceara depilatoare sau de benzile depilatoare este una neplacuta, insa acum aparatele de epilare definitiva IPL nu mai provoaca durere, si sunt foarte eficiente.Aparat epilare definitiva

Se spune insa ca nu toata lumea poate sa scape acasa de parul nedorit utilizand un aparat epilare definitiva IPL, pentru ca acest aparat are rezultatele cele mai bune doar in cazul persoanelor cu tenul in nuante medii si deschise.

Lungimile de unda care sunt utilizate la epilarea IPL sunt multiple, iar la salon aceste lungimi sunt calculate cu o precizie mult mai mare.

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere pentru acasa un astfel de aparat, trebuie sa tina cont si de eficienta aparatului. Cu siguranta nu se poate elimina parul inca de la prima sedinta, pentru ca si la salon, pentru o epilare definitiva sunt necesare intre 6 si 12 sedinte.

Cat despre aparatele de epilare definitiva care se pot folosi chiar si acasa, acestea de regula au o eficienta cuprinsa intre 50% si 95%, ceea ce inseamna ca si dupa cel mai intens tratament, tot mai raman cateva fire fine de par.

Cat despre eficienta, cele mai bune rezultate se pot obtine in zona gambelor si in zona inghinala, acolo unde eficienta este de 90%, in timp ce in zona axilara eficienta este de aproximativ 80%, in timp ce pe fata aceasta eficienta scade undeva la 50%.

Toate persoanele care se gandesc sa isi cumpere un astfel de aparat, ar trebui sa tina cont si de autonomia aparatului. Pe piata se gasesc atat aparate care se alimenteaza de la priza, insa cele mai revolutionare aparate de epilare definitiva sunt cele care functioneaza autonom, dupa ce sunt incarcate.

In ceea ce priveste aparatele de epilare definitiva IPL, acestea au autonomia masurata in pulsatii, iar un epilator de cea mai buna calitate va avea autonomia cuprinsa intre 200 si 400 de pulsatii.

Exista insa si aparate de epilare definitiva care au o autonomie indelungata, de aproximativ 100.000 de pulsatii, insa deja discutam despre aparate de epilare definitiva pe care nu si le permite oricine.

Apoi, functiile unui astfel de aparat sunt si ele foarte importante, iar aici putem aminti de exemplu reglajul setarilor de energie luminoasa in trepte, insa un astfel de aparat cu siguranta mai are si alte functii importante.

Deci, dupa cum se poate observa, persoanele care isi doresc sa scape de parul nedorit, pot opta pentru epilare definitiva acasa, cumparandu-si un aparat de epilare definitiva ipl.

0 Shares
You May Also Like