Afla mai multe despre remodelarea corporala prin termocuverte

0 Shares
0
0
0

Afla mai multe despre remodelarea corporala prin termocuverte

Persoanele care tin la aspectul pielii lor sau la imaginea de ansamblu a trupului lor apeleaza frecvent la saloanele de remodelare corporala, cosmetica si wellness. Aparatura si echipamentele folosite aici, in diverse tratamente, au un rol extrem de important in obtinerea acestor rezultate atat de dorite.

Unele dintre solutiile inovatoare ale ultimilor ani, pentru producerea unor efecte asemanatoare (chiar mai puternice) decat cele ale mersului la sauna sunt reprezentate de doua aparate speciale – tunelul cu raze infrarosii si termocuverta.

[adsenseyu1]

Ambele prezinta rezultate vizibile dupa un numar redus de sedinte – clientul va observa o scadere in greutate si centimetri, o diminuare a celulitei, imbunatatirea circulatiei de sange si imbunatatirea aspectului pielii. Mai mult de atat, va simti efectele unei detoxifieri profunde.

Astazi ne vom raporta insa doar la unul dintre aceste produse ale tehnologiei moderne si anume termocuverta. Ea poate fi simpla (cu o zona de incalzire) sau cu doua zone de incalzire. Daca ar fi sa o descriem in doar cateva randuri, ar trebuie sa mentionam intai aspectul ei:

– termocuverta cu doua zone de incalzire (aceasta fiind mai eficienta) este asemanatoare cu un sac de dormit, ca si constructie. Tocmai de aceea, pacientul trebuie infasurat in aceasta, obtinandu-se un efect de sauna.

– din punct de vedere al constructiei si materialelor folosite, aceasta poate fi comparata cu succes cu paturile electrice prezente astazi pe piata.

– totusi, rolul lor este total diferit. Termocuvertele nu incalzesc usor utilizatorul, ci permit atingerea unor temperaturi extrem de ridicate. Astfel, in functie de zonele alese, temperatura poate sa ajunga sau chiar sa depaseasca valoarea de 75 de grade Celsius. Ca si durata maxima de functionare, se pot alege perioade de pana la o ora (60 de minute). Aceste configurari referitoare la temperatura si timp se pot face cu usurinta de catre persoana ce opereaza acest aparat, cu ajutorul unui panou digital, alaturat.

[adsenseyu1]

Beneficiile utilizarii acestui aparat sunt multiple. Respectand indicatiile producatorului, in functie de model si de numarul/intensitatea sedintelor de tratament, rezultatele pot sa fie cu adevarat uimitoare. Astfel, termocuvertele sunt folosite pentru obtinerea unor rezultate precum:

– detoxifierea organismului (prin eliberarea substantelor nocive inmagazinate de catre acesta)

– stimularea arderii grasimilor de pe intreg corpul

– un aspect al pielii mai neted, mai ferm si sanatos

– diminuarea retentiei de apa

– reducerea greutatii si a dimensiunilor (in centimetri)

– eliminarea vergeturilor

Numeroase centre de infrumusetare imbina folosirea acestei termocuverte cu utilizarea unor substante sau solutii dedicate. Astfel, beneficiile sunt chiar mai mari. De exemplu, alaturi de aceasta utilizare clasica poate fi pusa impachetarea cu paragil (un amestec de argila si parafina pura).

Efectele constau in cicatrizarea micilor probleme de piele si stimularea circulatiei locale. Alta combinatie o reprezinta impachetarea cu ciocolata – ea are un rol antioxidant sporit si ajuta remodelarii corporale. Mai mult decat atat, se degaja un miros placut.

Specialistii recomanda participarea la minim 3 sedinte pentru obtinerea unor rezultate vizibile. Pentru mai multe informatii referitoare la contraindicatii, sfaturi, sugestii, detalierea beneficiilor prezentate in randurile de mai sus ale acestui articol merita sa faceti o vizita centrului de remodelare preferat!

0 Shares
You May Also Like