Acana Wild Prairie – avantajele unei hrane de calitate

0 Shares
0
0
0

Acana Wild Prairie - avantajele unei hrane de calitate
Atunci cand alegi hrana pentru catelul tau, trebuie sa iei in considerare ingredientele ce se afla in acea hrana. Exista multe tipuri de hrana pentru catei care contin ingrediente adaugate doar pentru a-l face pe acesta sa se simta plin fara a-i oferi nutritia de care nevoie.

Cainii sunt animale carnivore, de aceea hrana acestora trebuie sa contina proteine de provenienta animala. Un tip de hrana care sa ii ofera cateului tau tot ce are nevoie pentru a se dezvolta sanatos se gaseste aici, Acana Wild Prairie.

[adsenseyu1]

De curand am ales sa ii cumpar catelului meu un sac de hrana Acana Wild Prairie. Am auzit ca acest tip de hrana este creat pe baza ingredientelor pe care cainii le gaseau in mod normal in natura. Aici se gasesc in mare parte proteinele de provenienta animala, carne, oua, dar si unele ierburi pe care cainii le mananca pentru a-si regla metabolismul sau pe care le consuma cand au nevoie de anumite vitamine care nu le pot lua din alte surse.

Acana Wild Prairie contine carne de pui si curcan, oua proaspete si cambula. Dar pe langa aceste ingrediente, in Acana Wild Prairie se regasesc si un amestec de plante si legume pentru a-i oferi catelului tau un plus de vitamine.

[adsenseyu1]

Dupa ce am inceput sa imi hranesc si eu catelul cu Acana Wild Prairie am observat ca acesta a inceput sa fie mai activ. Inainte, cand ieseam la plimbare, acesta parea a obosi mult mai repede ca acum cand i-am schimbat dieta.

Adevarul e ca inainte il hraneam cu un tip de hrana standard. Acum, in schimb, alearga, este mult mai jucaus si parca ma scoate el pe mine mai des din casa decat il scoteam eu. Aceste avantaje s-au vazut destul de repede. Poti gasi acest tip de hrana si online, cum l-am gasit si eu, la pentruanimale.ro.

0 Shares
You May Also Like