6 pasi simpli de urmat in alegerea scaunului de bucatarie perfect

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, scaunele au jucat un rol important in potrivire cu mesele, facand seturi nu numai predictibile, ci si costisitoare. Poti asorta un scaun elegant, cu design geometric, cu masa adorabila rustica?

Puteti risca sa va plimbati cu animale de companie acasa? Scaunul te face sa te simti suficient de confortabil? Optiunile sunt valoroase, dar regulile sunt simple.

1. Confort Desimo in dimensiuni

Este surprinzator modul in care culoarea este pe primul loc, in timp ce confortul vine ultimul cand cumparam scaune de bucatarie. Se pare ca poate fi inselator, asa ca intreaba-te, poti sa stai confortabil pe acest scaun pentru urmatoarele doua ore fara sa te ridici?

Un scaun de bucatarie fara brate ofera un confort optim atunci cand are o inaltime de 22 inch si o adancime de 24 de centimetri. Evitati cele mai mici de 17 inch cu 20 de centimetri. Fiind un spatiu ocupat, bucataria are nevoie de o zona curata de miscare. Alegeti astfel scaune care pot usor sa alunece sub masa.

2. Oglindirea cu stilul de viata

Deseori organizati petreceri la domiciliu? Stilul tau de viata poate fi usor reflectat in scaunele de bucatarie pe care le alegi.

Scaunele inalte au stabilit tonul pentru setarile formale, in timp ce scaunele cu spate mici creeaza cu usurinta o ambianta obisnuita. in mod similar, scaune voluminoase bine definite sunt numai bune in spatii mari. Puteti lua de asemenea calea din mijloc si sa optati pentru scaune extravagante si scaune simple de pe . Acest lucru este usor si creeaza un set semi-formal care nu mananca din spatiul vizual.

3. Amestecati

Scaunele geometrice necorespunzatoare pot fi aduse impreuna atunci cand sunt vopsite in aceeasi culoare sau atunci cand sunt tapitate in aceeasi tesatura. Daca sunteti pasionat de un anumit material si culoare, investiti intr-un set de scaune care vin cu diferite modele de spatar. Mesele antice se pot imperechea frumos cu mobilierul modern din mijlocul secolului, daca au picioare de mobilier in acelasi stil.

4. Usor de mutat

Este intotdeauna preferabil sa aveti scaune de bucatarie pe care le puteti muta cu usurinta in jurul casei. Acest lucru este deosebit de important. Ar putea fi folosite pentru scaune suplimentare in camera de zi, atunci cand aveti multi oaspeti. Ar putea fi util atunci cand este folosit la biroul de acasa.

Scaunele cu spatar sau scaunele grele sunt dificil de manevrat. Cu toate acestea, este important sa nu uitati sa evitati alegerea scaunelor care taie in spatele oamenilor. Puteti opta pentru scaune care sunt partial tapitate pe jumatatea superioara, astfel incat sa poata fi usor preluate de cot.

5. Cumparati structuri stabile

Indiferent de materialul din care sunt fabricate, scaunele trebuie sa stea ferm pe picioare si sa nu se invarta sub tensiune. Acest lucru este important in special daca alegeti piese antice. Scaunele de bucatarie din lemn ofera mai multa durabilitate ca cele metalice.

6. Alegeti o intretinere usoara

Materialul pentru scaunul de bucatarie poate ajuta la evocarea starii de spirit pe care o doriti. Metalul poate adauga stralucire. Ratanul poate face o aura tropicala. Lemnul da o senzatie calda si organica. Dar fiecare vine cu propriul set de cerinte de intretinere.

0 Shares
You May Also Like