4 utilizari ale gravatoarelor mecanice

0 Shares
0
0
0

Gravura mecanică este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafață dură prin săparea repetată de șanțuri de mici dimensiuni.

Suportul poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla,etc. Utilizarea gravatoarelor mecanice a devenit din ce în ce mai populară, datorită avantajelor pe care le are, precum calitatea superioară a zonei gravate, precizie înaltă, durabilitate sporită și design personalizat.

Întrucât personalizarea produselor a devenit un element foarte căutat, gravura mecanică și-a extins aria de utilizare în diverse domenii, din care amintim:

1. Industria publicitară

Gravatoarele mecanice sunt utilizate cu succes în lucrările destinate industriei publicitare, întrucât se pot personaliza ecusoane, pixuri, brichete, sau alte obiecte promoționale. Acestea sunt folosite deseori la campanii de fidelizare a clienților și s-au dovedit a fi extrem de atractive.

2. Industria lemnului

Gravura mecanică, poate fi utilizată pe diverse suprafețe, inclusiv lemn. În acest domeniu, gravatoarele mecanice sunt preferate în detrimentul celor laser, datorită calității mult mai ridicate pe care o oferă și a duratei de viață mai mari a gravurii. Cu ajutorul gravatoarelor mecanice, ai posibilitatea de a personaliza orice obiect din lemn, precum un minibar, o cutie de vin, un birou etc.

3. Personalizarea bijuteriilor

În ceea ce privește bijuteriile, posibilitatea de personalizare este întotdeauna bine venită. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul gravatoarelor mecanice, care pot grava fie imagini, fie un text. În cazul imaginilor, acestea vor avea aspectul unei holograme, din anumite unghiurii fiind vizibile și cele mai mici detalii ale fotografiei.

4. Personalizare obiecte metal

Pe suprafețele din metal, gravatoarele mecanice pot fi folosite pentru a grava medalii, bănuți, trofee, plăci de firmă, insigne etc. Câteva dintre metalele care pot fi gravate mecanic sunt alama, cupru, aluminiu, bronz și oțel.

Trăim în secolul vitezei, în care clienții au posibilitatea de a cumpăra orice, de oriunde, iar pentru a-ți promova serviciile, trebuie să aduci ceva în plus. Produsele personalizate cu ajutorul gravatoarelor mecanice sunt utilizate în varii domenii, în funcție de suprafața gravată : lemn, metal sau plastic.

Dacă ești în căutarea unui gravator mecanic, ar trebui să știi că Pin.ro îți oferă trei variante de gravatoare mecanice: Seria VG, Seria SD și Seria LK. Alege gravatorul care ți se potrivește cel mai bine și adu un plus de originalitate afacerii tale.

0 Shares
You May Also Like