Cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri

Cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri
Motivele pentru care anumite telefoane nu mai functioneaza asa cum ar trebui sunt diverse. Unii le scapa din mana, altii le incarca incorect, altii le tin in praf, altii le suprasolicita.

Asa se intampla chiar si atunci cand ai un iPhone, chiar daca platesti o multime de bani pentru a ti-l cumpara. Daca ai probleme cu iPhone-ul tau si cauti un service iPhone Bucuresti, cautarea ta a luat sfarsit. Intra pe Servicegsm.ro si vei gasi un service GSM pe placul tau.

E dificil sa gasesti un service iPhone Bucuresti atunci cand ai mai multe posibilitati. Ofertele sunt multe si tentante, insa trebuie sa apelezi in cele din urma la cel mai bun service, nu la cel mai ieftin. Continue reading »

10 neintelegeri hilare pe care oamenii chiar le cred

10 neintelegeri hilare pe care oamenii chiar le cred
1.    Reimprospatarea (refresh) are puterea de a face computerul sa lucreze mai rapid

Aceasta este valabil pentru toti utilizatorii de computere. Daca detineti un computer, exista o buna sansa ca tu sa reimprospatezi desktop-ul frenetic tot timpul. V-ati intrebat vreodata ce realizeaza de fapt reimprospatarea?

Daca ai spus ca tu crezi ca face computerul sa lucreze mai rapid, te inseli. Nu exista nimic ce poti face pentru ca computerul tau sa lucreze mai rapid.

Fara a intra prea mult in jocul de cuvinte tehnice, un desktop este considerat a fi ca un dosar in sistemul de operare Windows. Continue reading »

Reparatii calculatoare si preturi

Reparatii calculatoare si preturi
Acum tot mai multi oameni aleg sa cumpere un laptop in loc de calculator sau in cazul in care mai au inca acasa un astfel de calculator atunci il vor inlocui cu un laptop.

Argumentele acestei alegeri sunt numeroase si extrem de avantajoase. Laptopul are dimensiuni mult mai mici decat un calculator obisnuit ceea ce duce la o economie a spatiului, poate fi transportat cu usurinta si nu in ultimul rand folosind laptopul economisim energie electrica.

Indiferent ca vorbim despre calculatoare obisnuite sau despre laptopuri, vom vorbi in mod evident despre defectiuni ce pot aparea la aceste calculatoare si laptopuri, dar care pot fi remediate cu usurinta intr-un service de reparatii laptopuri. Continue reading »