Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari
Un sistem de supraveghere nu (mai) este un sir intreg de cabluri trase de la fiecare camera de supraveghere la DVR, la monitoare, cu pereti gauriti si pereti capitonati cu cabluri si sisteme de prindere.

Camerele de supraveghere de tip IP (Internet Protocol) permit inregistrarea si transmisia de imagini fara cabluri, prin wifi. O camera de supraveghere IP, sau o camera de retea, sau o camera web este unul si acelasi lucru. Pe langa faptul ca nu ai cabluri peste tot, ai si imagini de o calitate mult mai mare.

Camerele de supraveghere sunt practic de doua tipuri, camere analogice si camere IP. Deci camerele IP reprezinta o categorie foarte mare. Camere de interior IP, precum si camere de exterior, gasesti la Ordis.ro, aceste camere pot fuctiona in ambele medii. Din punct de vedere tehnologic acestea sunt net superioare camerelor analogice. Continue reading »

A aparut noul Samsung Galaxy Note 10.1 si in Romania ?

A aparut noul Samsung Galaxy Note 10.1 si in Romania  ?Da ! Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition ,cea mai inteligenta tableta de 10 inch cu Android  din istorie , a fost  recent lansata in Romania si este disponibila acum pe  Dwyn.ro  . Acest magazin online , specializat in comercializarea de electronice si electrocasnice , va pune la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil .

Pentru a vizualiza intreaga oferta de produse a acestui magazin te invit sa accesezi http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html  .

Evenimentul de lansare a noilor gadget-uri Samsung  ( Samsung Galaxy Note 10.1  , Samsung Galaxy Note 3 si  ceasul inteligent  Samsung Galaxy Gear ) a facut parte dintr-o serie de evenimente pe care Samsung le-a organizat la nivel mondial pe data de 25 septembrie 2013 . Continue reading »