Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur

Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur
Verizon este notoriu in anumite cercuri pentru incarcarea smartphone-urilor de productie proprie cu diferite tipuri de bloatware, dar miscarile sale recente i-au facut pe utilizatori sa fie si mai ingrijorati decat in mod obisnuit… si pentru motive serioase. Vrei huse telefoane pentru toate modelele? Intra pe MagazinGsm.ro!

Un update recent al Galaxy S7 si S7 Edge, a instalat fara actiunea utilizatorului, Digital Turbine Ignite, o aplicatie ce lasa furnizorii sa instaleze mai multe aplicatii in background.

Acest lucru a iesit la iveala inainte, pe alte versiuni mai vechi ale telefoanelor de la T-Mobile si Verizon, dar proprietarii declara pe Reddit sau pe alte forumuri, ca sunt foarte ingrijorati de acest lucru, pentru ca exista posibilitatea ca Verizon sa instaleze si mai multe aplicatii in background, care nu sunt dorite de catre utilizatorii acestor telefoane. Continue reading »

Internetul, a doua natura a unei afaceri

Internetul, a doua natura a unei afaceri
Oamenii de afaceri isi pun mereu intrebari in ceea ce priveste modul in care internetul le poate afecta afacerea. De asemenea se intreaba si cum va arata viitorul din prisma faptului ca mijloacele noi informatice sunt intr-o continua expansiune.

Pentru a primi solutii complete pentru integrarea internetului in mediul afacerii pe care o aveti si pentru a folosi internetul in propriul avantaj va recomandam sa vizitati DanBradu.com .

Internetul poate sa potenteze orice bun produse  de catre o afacere fie ca acesta este sau nu este tangibil. Tot timpul vor exista persoane inovatoare si persoane cu initiativa care vor gasi diverse cai pentru a avea succes iar acest succes se traduce in profit care la randul sau se traduce in bani, acestia fiind si scopul pentru care a fost deschisa o afacere. Continue reading »

Ce tipuri de site-uri exista?

Ce tipuri de site-uri exista?
Web designerii sunt persoanele care se ocupa de realizarea site-urilor web. O echipa buna de web designeri gasesti pe http://www.itexclusiv.ro/.

Pentru mai multe detalii intra pe site. Vei observa cu usurinta faptul ca specialistii de pe Itexclusiv.ro nu se ocupa doar de realizarea site-urilor, ci contracost ofera si servicii de promovare, optimizare SEO sau gazduire web.

Site-urile sunt de o multime de tipuri. Fiecare persoana alege in functie de motivul pentru care isi creaza un anumit site. Astfel, in cele ce urmeaza amintim cateva tipuri de site-uri. Continue reading »

Aspecte care conteaza pentru cei care cumpara online

Aspecte care conteaza pentru cei care cumpara online
Cumparaturile online sunt din ce in ce mai frecvente. Uni oamenii prefera doar de a cumpera online, deoarece e mai comod si au de unde alege. Cand mergi intr-un magazin real, anumite produse nu mai sunt in stoc. In magazinele online, vezi daca produsele dorite de tine sunt sau nu disponibile.

Daca nu le gasesti, nu trebuie sa mergi la un alt magazin, ci trebuie sa intri pe un alt site. Daca magazinul tau real nu are si un site online este momentul sa apelezi la o firma care realizeaza site-uri web si sa te bucuri de o creare magazin online la un nivel de incalta calitate. Continue reading »

Strategii si solutii de optimizare SEO durabile

Strategii si solutii de optimizare SEO durabile
Persoanele preocupate de clasificarea site-urilor in Google urmaresc solutii si strategii de optimizare, care sa fie durabile si sa functioneze pe o perioada indelungata.

Astfel, Rhea Drysdale, CEO la Outspoken Media considera ca administratorii de site-uri trebuie sa se gandeasca pe termen lung si nu pe termen scurt atunci cand aplica strategiile SEO.

In opinia specialistilor de optimizare SEO, masurile de optimizare a site-urilor pe termen scurt ofera mai multe dezavantaje, decat avantaje. In opinia lui Mark Munroe, Director SEO la Trulia, este important sa se creeze o buna reputatie a brandului. Continue reading »