Echipamente pentru reducerea parului nedorit

Echipamente pentru reducerea parului nedorit
Echipamentele de calitate pentru reducerea parului nedorit de pe anumite suprafete ale corpului, sunt obligatorii pentru orice clinica de estetica medicala care se respecta. Un echipament foarte eficient si care inglobeaza mai multe tehnologii estetice, este si combina cosmetica.

Necesitatea echiparii sau dotarii clinicilor cu astfel de echipamente este data in mare masura de cererea pentru astfel de tratamente, care pur si simplu a explodat in ultimii ani. Continue reading »

Obtine acum un zambet stralucitor

Obtine acum un zambet stralucitor
Un zambet stralucitor obtinut cu benzi de albire a dintilor este tot ceea ce iti poti dori atunci cand ai o dantura sanatoasa si puternica. Dintii tai pot fi mai albi in timp scurt daca stii la ce tratamente poti apela in astfel de situatii.

Ai posibilitatea de a alege atat tratamente de albire care se folosesc acasa, cat si aceea de a recurge la un tratament de albire care se executa la cabinetul dentar in conditii de siguranta, de catre un specialist care cunoaste foarte bine astfel de proceduri urmate in cazul albirii dentare.

La cabinetul dentar ai siguranta ca nu vor exista efecte secundare grave date de urmarea unui astfel de tratament de albire a dintilor. Repetarea unor sedinte de albire este si ea necesara si te ajuta sa obtii nuanta dorita de alb a dintilor tai. Continue reading »