Ce trebuie sa intrebati despre sistemul septic, inainte de a cumpara o proprietate

Ce trebuie sa intrebati despre sistemul septic, inainte de a cumpara o proprietate
Din cauza potentialelor reparatii si a costurilor implicate si din cauza ca sistemul septic este de obicei ingropat in pamant, acesta se testeaza si se verifica de obicei, destul de greu. Cele mai bune servicii de pompare, numai la Aqua Activ Services SRL !

Totusi, atunci cand vrei sa-ti cumperi o casa noua si aceasta este prevazuta cu un sistem septic, acesta trebuie neaparat testat si inspectat inainte, adica inainte de a cumpara proprietatea (casa). Iata ce trebuie facut:

Daca iti cumperi o casa ce are un sistem septic compus dintr-un tanc septic si un camp de scurgere, iata ce trebuie sa faci, cat mai succint posibil. Fiecare dintre acesti pasi descrisi mai jos, sunt foarte importanti. Continue reading »

Salvarea vietii depinde de alegerea sistemului aintiincendiu

Salvarea vietii depinde de alegerea sistemului aintiincendiu
Sistemele antiincendiu sunt la mare cautare printre persoanele care doresc sa aiba o locuinta in siguranta si care au grija de viata lor. Fie ca este vorba de un complex comercial, propria locuinta sau o firma, montarea unor sisteme antiincendiu va pot salva de la numeroase probleme care pot aparea.

Aceste sisteme se monteaza si in marile lanturi comerciale, mall-uri, hoteluri etc. iar prevenirea incendiilor va poate salva atat viata, cat si bunurile pe care le detineti.

Nimeni nu ar trebui sa riste sa isi piarda afacerea sau casa din cauza ca nu si-au instalat acest sistem si nu au avut in gand sa previna accidentele ce ar putea sa apara. Viata si bunurile pot fi salvate de preventie si nu este indicat sa mergeti pe principiul “mie nu mi se poate intampla”. Continue reading »

Cum se alege culoarea potrivita pentru casa?

Cum-se-alege-culoarea-potrivita-pentru-casa
Suntem convinsi ca vi s-a intamplat sa treceti pe langa case in culori stridente care ies complet din peisaj si v-ati intrebat ce au gandit proprietarii cand au ales aceasta culoare pentru exterior.

Teoretic se poate alege orice culoare pentru exteriorul casei si daca mergeti pe principiul e casa mea si o zugravesc cum vreau in mod cert nu veti tine cont de celelate cladiri din jur sau de mediul in care este construita casa.

Pentru a vedea toata gama de culori in care puteti vopsi o casa va recomandam sa intrati pe Adrenco Design. Continue reading »