Ce probleme poate avea un telefon Sony Xperia Z?

Ce probleme poate avea un telefon Sony Xperia Z?

Sony este unul dintre cei mai renumiti producatori de telefoane mobile de pe piata, iar modelele din gama Xperia sunt extrem de apreciate datorita faptului ca au camera foto extrem de performanta.

Unul dintre cele mai apreciate telefoane ale brandului este modelul Sony Xperia Z, insa chiar si acest model de la Sony poate intampina diferite probleme, si poate ajunge pe mana specialistilor in reparatii telefoane.

In urmatoarele randuri veti putea descoperi cateva dintre cele mai des intalnite probleme ale acestor telefoane de la Sony.

Continue reading »

Display-ul Sony Xperia Z – intre performante uluitoare si mici neajunsuri

Display-ul Sony Xperia Z – intre performante uluitoare si mici neajunsuri
Sony Xperia Z dispune de un afisaj de 5 inci, cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli si o densitate a pixelilor de 443 ppi corespunzatoare. Pe langa display-ul de inalta rezolutie, telefonul ofera si multa performanta.

Compania japoneza Sony a lansat smartphone-ul high-end Xperia Z in 2013. Noul telefon, la acea vreme, ridica standardele de pe piata de smartphone-uri – insa acum este disponibil peste tot in lume. Competitia, insa, nu doarme niciodata:  lansarea lui  HTC One (MZ) era pe-aproape si tot cam in acelasi timp se lansa si Galaxy S4.

Dar ce aveau toate aceste telefoane in comun? Raspunsul: un ecran TFT de inalta rezolutie 1920×1080 pixeli, cu 443 ppi. Display-ul cu touchscreen Sony Xperia Z,de 5 inci, se afla chiar in top in ce priveste dimensiunea ecranului: dispozitivele cu display-uri mai mari, sunt de obicei numite “phablets” – o combinație de telefon si tableta. Continue reading »