Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

Soferii din Romania si nu numai, se impart in doua categorii, astfel ca exista soferi care pun mare pret pe masina si care ii fac reviziile la timp, insa se ocupa si de interiorul acesteia pe care il doresc mereu curat.

Exista insa si soferi care nu prea pun mare pret pe interiorul masinii, acestia mergand pe deviza ca atata timp cat masina se prezinta perfect din punct de vedere tehnic, interiorul sau esteticul masinii este mai putin important.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre acea categorie de soferi pentru care esteticul masinii are o importanta deosebita, si care fac tot posibilul pentru ca masina lor sa fie luna si bec in interior.

Continue reading »

De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?

De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?
Anvelopele ii preocupa foarte putini pe soferi, sunt o parte a masinii care pur si simplu exista si functioneaza, primeste putina atentie, se asteapta de la anvelope sa mearga continuu, fara oprire, fara plangeri, fara intretinere.

Se cere mult de la anvelope, de la niste bucati de cauciuc, insa aceste bucati de cauciucuri sunt rezultatul unui proces complet de fabricare, sunt produse auto care ofera performante incredibile, care sunt mereu in contact cu soseaua, elemente, care putem spune usor ca sunt unele din cele mai importante din automobil. Continue reading »

Care este diferenta dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari?

Care este diferenta dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari?
Asigurarea rca auto reprezinta unul dintre cele mai importante tipuri de asigurare pentru autovehicule. Indiferent cati ani de experienta am avea in ceea ce priveste sofatul, asigurarea rca auto este obligatorie.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre diferentele dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari.

Asigurarea de raspundere civila difera de alte tipuri de asigurari deoarece ofera compensatii altcuiva decat persoanei care achizitioneaza polita de asigurare. Continue reading »