Sfaturi pentru a manca pizza corect

Sfaturi pentru a manca pizza corect

Mananca o pizza de aperitiv tinandu-o in mana daca esti la un restaurant. Unele restaurante italiene ofera pizza intrega ca aperitiv pentru masa. Daca este cazul, puteti sa luati o felie si sa o tineti in mana. Incercati sa ramaneti la o felie pana cand toata lumea de la masa a obtinut o bucata.

Daca purtati haine frumoase si va ingrijorati de caderea unor toppinguri pe haine, puteti folosi o furculita si un cutit pentru a va manca pizza, atata timp cat exista farfurii de aperitiv pentru a va pune felia.

Aratati-va manierele consumand pizza cu o furculita si cutit daca sunteti la o masa de afaceri. In orice fel de cina formala, unde pizza este intrarea principala, puneti felia pe farfuria dvs. si folositi furculita si cutitul pentru a o taia in bucati mai mici. Evitati sa luati felia cu mainile, ceea ce poate fi inutil si dezordonat. Acest lucru va va impiedica sa obtineti sos si topping pe haine sau fata in timp ce mancati si este mai usor sa vorbiti in timp ce mancati. Continue reading »