Este necesara purtarea unui corset postnatal? Ce avantaje prezinta?

Mai mult ca niciodata mamicile preocupate de imaginea lor se orienteaza dupa corsete modelatoare – piesele vestimentare care promit sa fie un aliat de incredere al acestora in lupta cu kilogramele in plus. Constituie o solutie in ceea ce priveste retragerea burtii post nastere, precum si retonifierea zonei.

Corsetul postnatal este de altfel o recomandare si pentru mamicile care tin neaparat sa ajunga intr-un timp mai scurt decat cel normal la silueta de dinainte de sarcina.

Continue reading »

Totul despre terapia cu ultrasunete

Totul despre terapia cu ultrasunete

Terapia cu ultrasunete se va face cu un aparat ultrasunete. Aceastea metoda de terapie este utilizata in mai multe decenii si cu un succes terapeutic important in zone de afectiuni precum cele pentru reumatism, afectiuni inflamatorii si alte astfel de probleme medicale, dar in ultma vreme utilizarea ultrasunetelor a fost apreciata la valoarea reala de catre saloanele de infrumusetare si centrele spa.

Tratamentele cu ultrasuntete sunt foarte bune pentru remodelare corporala pentru ca reprezinta si una din putinele metode unde intalnim un efect dublu: se vor distruge depozitele de grasime care sau calcifiat si se si dizolva in acelasi timp oferind rezultate vizibile in timp scurt. Continue reading »