Ce sunt glisierele?

Ce-sunt-glisiereleDupa cum puteti observa pe piata exista numeroase rafturi care prezinta si sertare. Acestea arata cat de departe a ajuns tehnologia de realizare a pieselor de mobilier si cum, firmele producatoare, incearca sa usureze munca omului combinand doua piese de mobilier in doar una singura.

Puteti gasi astfel de rafturi in toate magazinele destinate vanzarii de mobilier. In cele ce vor urma va vom prezenta anumite aspecte despre sertarele pe care le poate avea piesa de mobilier si ce trebuie sa luati in vedere in momentul in care o achizitionati. Continue reading »

Cum se aseaza marfa pe rafturi?

Cum se aseaza marfa pe rafturi?
Daca stiti anumite trucuri pentru a aseza marfa in magazin puteti avea o crestere substantiala a vanzarilor. Studiile efectuate de specialistii din domeniu arata ca un procent 60% din consumatori hotarasc sa cumpere din rafturi in functie de cum sunt prezentate diferite marci de produse.

De aceea va recomandam sa fiti atenti ce rafturi pentru magazin cumparati, pentru a putea aseza bine produsele.

Prin urmare, nu trebuie sa asezati produsele la intamplare pe rafturi si este important ca orice magazin sa tina cont de reguli, pentru a vinde cu succes produsele. In general magazinele au un plan stabilit care sa genereze vanzari si astfel se apeleaza la consultanta specializata pentru a aseza marfa. Continue reading »