Avantajele ferestrelor PVC

Avantajele ferestrelor PVC

Ferestrele de vinil sunt peste tot. In ultimii douazeci de ani, ferestrele si usile din PVC au devenit statu quo pe piata de inlocuire. Ce face ferestrele de vinil atat de speciale? Ferestrele PVC si UPVC practic nu au probleme de service, necesita intretinere minima in timpul vietii si puteti fi siguri ca nu va mai trebui sa  vopsiti din nou ferestrele. Noi cei de la firme termopane Bucuresti credem cu adevarat ca aceste ferestre ofera cea mai buna optiune practica si economica pentru majoritatea proprietarilor de case.

Continue reading »

7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina

7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina
Indiferent ca aveti o casa dotata cu gradina si curte sau o pensiune suntem convinsi ca v-ati gandit macar odata la posibilitatea de a va putea racori vara intr-o piscina care sa fie construita asa cum va doriti si care sa aiba si un pret accesibil si in acelasi timp sa aveti si un spatiu ideal pentru musafiri.

Achizitionarea unei piscine nu este o decizie pe care sa o luati arbitrar si in mod cert v-ati lovit de mai multe intrebari legate de piscina pe care urmeaza sa o construiti. Asa cum atunci cand cumparati electrocasnice cereti pareri persoanelor care se pricep si cautati informatii pe internet la fel ar trebui sa faceti si atunci cand analizati posibilitatile pentru viitoarea piscina. Continue reading »

Ce rezervoare wc alegem?

Ce rezervoare wc alegem?
Atunci cand vorbim despre rezervoare wc in mod clar cu totii stim la ce anume ne referim. Poate ca unii dintre noi inca isi mai amintesc de rezervoarele vechi din fonta cu flotor pe care le detineam in casele noastre in urma cu cativa ani, si probabil ca astazi sunt cu totii uimiti de felul in care tehnologia a lucrat chiar si in acest caz.

Trecerea de la rezervoare wc din fonta la rezervoarele din PVC pe care le avem astazi a fost una destul de usoara, acest lucru aducand cu sine mai multe beneficii. Pe de o parte criteriul estetic a fost mult imbunatatit. Nimic suspendat in aer, niciun obiect vopsit care se exfoliaza din pricina umezelii, nu tu urme de condens. Continue reading »