De ce nu isi mai cumpara lumea calculatoare noi?

De ce nu isi mai cumpara lumea calculatoare noi?

Fiecare utilizator de calculator, in momentul in care isi doreste sa isi cumpere un echipament pentru acasa, va cauta cele mai avantajoase oferte, astfel incat calculatorul pe care il va cumpara, sa ii poata indeplini cu succes toate cerintele.

Calculatoarele noi, cu siguranta au starnit in trecut cel mai mult interes, iar acest lucru este evident daca tinem cont de faptul ca un calculator nou este foarte performant, si iti poate indeplini orice cerinta, asa ca daca ai avea de gand sa iti cauti un astfel de echipament, nu ai gresi cu nimic. Continue reading »

Proiectoarele de mana, portabile

Proiectoarele de mana, portabile
Ultimele descoperiri din tehnologia imaginii au dus la posibilitatea producerii unor proiectoare de dimensiuni foarte mici, ce pot fi manipulate cu o singura mana, asadar foarte portabile. Pentru proiector LED de la cei mai buni producatori, intra pe Lanterne.ro!

Aceste proiectoare sunt acum destul de mici pentru a putea fi introduse intr-un simplu buzunar de la pantaloni, intr-o borseta sau intr-un portofel mai mare si pot produce o imagine de inalta rezolutie, cu o luminozitate destul de buna, totul cu un consum de energie redus. Continue reading »

Cum se face izolarea halelor industriale?

Cum se face izolarea halelor industriale?
Materialele utilizate au rolul de a elimina pierderile termice si de a asigura o economie energetica de aproximativ 40% acesta fiind de altfel si cel mai bun sistem de izolare existent pe piata.

Izolarea folosind spuma poliuretanica are rolul de a oferi protectie completa fara pierderi termice, pentru intreaga cladire. Acest mod de a izola ofera protectie contra aerului rece sau cald dar si impotriva umiditatii.

Izolarea folosind spuma poliuretanica ajuta la prevenirea aparitiei condensului provenit din vaporii de apa existenti in ziduri. Izolarea cu spuma are aceleasi proprietati pe toata durata de existaneta a constructiei si este singurul sistem de protectie care izoleaza atat termic cat si impotriva umiditatii in acelasi timp. Continue reading »