De ce parasesc consumatorii site-ul firmei tale?

De ce parasesc consumatorii site-ul firmei tale?

Cu siguranta, in momentul in care detii o afacere, iar firma ta are clienti in mediul online, carora le vinde produse sau servicii, te gandesti cum sa faci ca sa atragi cat mai multa lume spre afacerea ta.

Pentru a atrage cat mai multi clienti spre afacerea ta, va trebui sa stii cum sa iti promovezi site-ul firmei, iar in acest caz, ai putea apela la o agentie de optimizare seo, care sa iti optimizeze atat de bine site-ul, astfel incat acesta sa apara pe prima pagina cu rezultate a tuturor motoarelor de cautare.

Daca insa, vei observa faptul ca de la un anumit timp, consumatorii nu iti mai acceseaza atat de des site-ul, sau ca acceseaza site-ul iar apoi il parasesc rapid, atunci in mod evident va trebui sa iti dai seama ca este o problema, si ca trebuie remediata rapid. Continue reading »

Care sunt factorii de pozitionare negativi ai unui site

Este evident faptul ca fiecare proprietar de afacere, isi doreste ca firma pe care o detine sa aiba un success foarte mare, insa din pacate, nu toti proprietarii de afaceri se pot mandri cu un astfel de privilegiu.

Ca sa rezisti pe piata trebuie sa fii foarte bun, sa stii sa te promovezi, si sa stii cum sa atragi un numar cat mai mare de ce clienti spre firma ta, asa ca ai putea incerca sa te promovezi cat mai mult in mediul online, datorita faptului ca internetul este sursa cea mai importanta de informatie, asa ca din acest mediu, vei putea atrage un numar mare de clienti.

Ce inseamna acest lucru? Daca site-ul tau va fi vizibil pentru toata lumea, atunci dintre cei care iti vor vizita site-ul, multi oameni vor putea sa iti devina clienti.

Continue reading »

Ce tipuri de site-uri exista?

Ce tipuri de site-uri exista?
Web designerii sunt persoanele care se ocupa de realizarea site-urilor web. O echipa buna de web designeri gasesti pe http://www.itexclusiv.ro/.

Pentru mai multe detalii intra pe site. Vei observa cu usurinta faptul ca specialistii de pe Itexclusiv.ro nu se ocupa doar de realizarea site-urilor, ci contracost ofera si servicii de promovare, optimizare SEO sau gazduire web.

Site-urile sunt de o multime de tipuri. Fiecare persoana alege in functie de motivul pentru care isi creaza un anumit site. Astfel, in cele ce urmeaza amintim cateva tipuri de site-uri. Continue reading »

Ce este SEO sau Search Engine Optimization?

Ce este SEO sau Search Engine Optimization?Daca punem 100 de consultanti sa ne spuna ce inseamna optimizare seo vom avea surpriza sa primim tot atatea interpretari ale definitiei optimizarii seo. Care este explicatia? Raspunsul este simplu: foarte putini consultanti SEO pot oferi clientilor lor un mod de interpretare conprehensiv.

Acestia se axeaza de obicei pe unul sau doua aspecte ale optimizarii SEO si furnizeaza clientilor lor informatie incompleta despre optimizare. Acest lucru se intampla de obicei din cauza faptului ca acesti consultanti despre care vorbim vor sa-si ascunda lipsurile pe care le au in pregatire. Continue reading »

Strategii si solutii de optimizare SEO durabile

Strategii si solutii de optimizare SEO durabile
Persoanele preocupate de clasificarea site-urilor in Google urmaresc solutii si strategii de optimizare, care sa fie durabile si sa functioneze pe o perioada indelungata.

Astfel, Rhea Drysdale, CEO la Outspoken Media considera ca administratorii de site-uri trebuie sa se gandeasca pe termen lung si nu pe termen scurt atunci cand aplica strategiile SEO.

In opinia specialistilor de optimizare SEO, masurile de optimizare a site-urilor pe termen scurt ofera mai multe dezavantaje, decat avantaje. In opinia lui Mark Munroe, Director SEO la Trulia, este important sa se creeze o buna reputatie a brandului. Continue reading »