Cele mai noi joburi din domeniul IT

Cele mai noi joburi din domeniul IT
Sunt la mare cautare specialistii in web design, deoarece, tot mai adesea oamenii isi deschid afaceri online. Cand vrei sa-ti deschizi o afacere online, site-ul tau trebuie sa arate impecabil, fapt pentru care trebuie sa ceri ajutorul unor specialisti in web design. Acestia vor sti exact ce anume trebuie sa faca pentru a-ti crea un site impecabil. Astfel de specialisti gasesti pe www.itexclusiv.ro. Acceseaza site-ul si vezi toate detaliile.

Unii spun ca specialistii in IT castiga foarte multi bani. Acest lucru este adevarat, deoarece la ora actuala aceste joburi sunt foarte cautate si foarte bine platite. In continuare vom vorbi de cateva joburi din IT care sunt bine platite, si care au aparut in urma cerintelor venite la pachet cu avansarea tehnologiei. Continue reading »

Cum poti ajunge in top 3 in motorul de cautare Google ?

Cum poti ajunge in top 3 in motorul de cautare Google ?
Pentru a avea succes in mediul online ai nevoie ca site-ul tau sa ocupe o pozitie foarte buna in rezultatele celor mai utilizate motoare de cautare . Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine acest lucru este sa accesezi chiar acum cea mai buna companie de optimizare seo prin articole DanBradu.com, din tara noastra.

Azi o sa vorbim despre pozitia in motoarele de cautare , insa mai intai vreau sa va prezint si topul celor mai populare browsere ( browser = aplicatie cu ajutorul caruia utilizatorul gaseste in mediu online orice tip de continut doreste ) . Iata care sunt acestea : Google Chrome , Firefox si Internet Explorer . Crome este preferatul a 53% dintre internauti , in timp ce 27% prefera Firefox si 11% Internet Explorer . Continue reading »