Cum gasim rochia perfecta?

Cum gasim rochia perfecta?

Undeva intre alegerea unei invitatii si cumpararea rochiei de mireasa, o mireasa trebuie sa decida nu numai cine vor fi oaspetii ei, unde vor sta si ce vor manca – dar si ce vor purta. Noi va recomandam sa cautati si pe Rochii-perfecte.ro.

Deciderea codului de imbracaminte pentru eveniment, fie el strict sau flexibil, va forma in cele din urma modul in care vibratia finala a nuntii dvs. se va manifesta, deci este important sa luati in considerare detaliile si tema generala a nuntii voastre.

Vibe: Daca te apleci spre o atmosfera de nunta mai relaxata, un cod de imbracaminte casual este cel mai bun pentru tine. Nunta pe plaja, petrecerile din curtea din spate si intalnirile ocazionale cu prietenii se incadreaza in acest spatiu. Continue reading »

Cum sa porti turcoaz ?

Cum sa porti turcoaz ?
O piatra semipretioasa veche de tot, care reprezinta si culoarea cu acelasi nume, este turcoazul. Aceasta culoare este una dintre culorile verii, ea ne aduce aminte de mare si ne duce cu gandul la ceva tropical, exotic.

La o nunta de vara de exemplu, o femeie care poarta aceasta culoare va iesi in evidenta intr-un mod extrem de placut, mai ales daca va purta si accesoriile potrivite, cum ar fi cercei turcoaz sau o bratara pe masura.

In trecut, turcoazul era considerat o piatra cu proprietati miraculoase si a fost utilizat in diverse moduri, in special pentru bijuterii. Aceasta piatra este subiectul multor legende. Unii credeau ca ea s-a format din lacrimile zeilor. Continue reading »

Sfaturi utile pentru alegerea rochiei de mireasa

Sfaturi utile pentru alegerea rochiei de mireasa
Cand alegi marturiile de nunta, ca acestea sa fie pastrate mai usor de catre invitati, ideal ar fi sa fie puse in pungi de nunta. Pungile de nunta pot arata incredibil de bine si pot fi personalizate.

Daca nu stii de unde sa comanzi pungi de nunta, iti recomandam site-ul www.invitatiedenunta.ro. Intra si vezi modelele disponibile si alte detalii care te intereseaza.

Orice mireasa isi cauta la un moment dat rochia de mireasa. Ea trebuie sa fie una perfecta, care sa se aseze perfect pe corp, deoarece in ziua nuntii in centrul atentiei este mireasa. Iata ce trebuie sa ai in vedere: Continue reading »