Tratamentul apei in statiile de epurare

Tratamentul apei in statiile de epurare
Tratamentul apei la scara industriala reprezinta procesul prin care apa normala ne-filtrata, este transformata intr-o apa acceptabila pentru consumatori, fie ca aceasta este folosita de catre cei casnici (pentru baut) fie ca este folosita de industrie sau medicina.

Tratamentul apei in acest caz, este diferit de purificatoarele de apa portabile, folosite de cei care fac camping sau alte persoane (turisti) aflati in zone salbatice, fara o sursa de apa potabila la indemana.

Tratamentul in sine, trebuie sa distruga contaminantii din apa sau sa le reduca foarte mult concentratia, in asa fel incat aceasta sa poata fi folosita si retrimisa in mediul inconjurator in conditii de siguranta si fara a fi infestata. Continue reading »

Echipamente pentru reducerea parului nedorit

Echipamente pentru reducerea parului nedorit
Echipamentele de calitate pentru reducerea parului nedorit de pe anumite suprafete ale corpului, sunt obligatorii pentru orice clinica de estetica medicala care se respecta. Un echipament foarte eficient si care inglobeaza mai multe tehnologii estetice, este si combina cosmetica.

Necesitatea echiparii sau dotarii clinicilor cu astfel de echipamente este data in mare masura de cererea pentru astfel de tratamente, care pur si simplu a explodat in ultimii ani. Continue reading »