Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

Cum poti avea un interior luna si bec in masina?

Soferii din Romania si nu numai, se impart in doua categorii, astfel ca exista soferi care pun mare pret pe masina si care ii fac reviziile la timp, insa se ocupa si de interiorul acesteia pe care il doresc mereu curat.

Exista insa si soferi care nu prea pun mare pret pe interiorul masinii, acestia mergand pe deviza ca atata timp cat masina se prezinta perfect din punct de vedere tehnic, interiorul sau esteticul masinii este mai putin important.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre acea categorie de soferi pentru care esteticul masinii are o importanta deosebita, si care fac tot posibilul pentru ca masina lor sa fie luna si bec in interior.

Continue reading »

Unde iti poti vinde masina?

Unde iti poti vinde masina?

In mod evident, in momentul in care esti detinatorul unui autoturism de mai multi ani de zile, si consideri ca a venit timpul sa ai o masina noua, sau o masina mai noua, te vei gandi ca in primul rand sa iti vinzi vechea masina, iar cu banii obtinuti in schimbul ei, plus banii pe care ii ai deja adunati, iti poti cumpara un alt autoturism mai nou, sau chiar unul nou.

Ei bine, pentru a scapa insa de vechea masina, va trebui sa cauti cea mai buna solutie pentru a o vinde, asa ca ai putea sa postezi anunturi pe site-urile de specialitate, acolo unde vor putea fi o multime de posibili clienti.

In cazul in care astfel nu vei avea succesul dorit, si nu vei gasi prea repede un client pentru masina ta, atunci cu siguranta o solutie inteligenta ar fi aceea de a duce masina intr-un targ auto, iar acolo, vor fi o multime de persoane care isi vor dori o masina. Continue reading »

Instructiuni de utilizare pentru taietoarele de beton

Instructiuni de utilizare pentru taietoarele de beton
Daca vreti sa folositi taietoare de beton trebuie sa urmati si instructiunile de utilizare. Daca aveti experienta in domeniu suntem convinsi ca le stiti deja si ca stiti cm se foloseste o astfel de masina in conditii de siguranta.

Masina pentru taiat betonul este facuta in mare parte din metal. Acest echipament poate taia orice facand taieturi precise si fara vibratii. Masinile sunt perfect echilibrate pentru a putea realiza taieturi netede. Continue reading »

De ce este nevoie de incarcare cu freon auto?

De ce este nevoie de incarcare cu freon auto?
Sunt rare acele sisteme de aer conditionat care ruleaza pentru foarte multi ani, iar acest lucru poate fi considerat noroc. Primul element care duce la nevoia de o incarcare este faptul ca se ramane fara Freon sau, cu alte cuvinte, racitorul care transforma aerul cald in aer rece.

In cele ce urmeaza va vor fi prezentati pasii de incarcare freon auto, fiind pasii unei reparatii manual. Nota: de preferat sa se viziteze un service care se ocupa cu asa ceva.

Primul pas este acela de a verifica faptul ca sistemul de aer conditionat montat pe masina foloseste noul R134a ci nu fostul R12 (care cauza gauri in stratul de ozon prin emisiile de aer cald). Se verifica intai manualul masinii pe care trebuie  sa il detineti. Continue reading »

De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?

De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?
Anvelopele ii preocupa foarte putini pe soferi, sunt o parte a masinii care pur si simplu exista si functioneaza, primeste putina atentie, se asteapta de la anvelope sa mearga continuu, fara oprire, fara plangeri, fara intretinere.

Se cere mult de la anvelope, de la niste bucati de cauciuc, insa aceste bucati de cauciucuri sunt rezultatul unui proces complet de fabricare, sunt produse auto care ofera performante incredibile, care sunt mereu in contact cu soseaua, elemente, care putem spune usor ca sunt unele din cele mai importante din automobil. Continue reading »

Ce probleme poti intampina cand ai masina?

Ce probleme poti intampina cand ai masina?
Atunci cand ai masina trebuie sa ai in vedere si faptul ca ea se poate defecta, ceea ce va necesita cheltuieli destul de mari. Unele probleme ale masinii tale pot fi preintampinate, altele nu.

Nu trebuie sa uiti ca in fiecare an ai nevoie de incheierea unei asigurari obligatorii de raspundere civila auto, acest lucru putand sa fie facut cu ajutorul unui calculator rca ieftin pe care il ai acum la dispozitie in mediul online.

Acest calculator rca ieftin iti pune la dispozitie o metoda simpla si eficienta de calcul a valorii politei de asigurare de care ai nevoie. In timp, o masina se poate degrada, unele componente fiind mai predispuse uzurii decat altele. Caroseria masinii tale este expusa la multi factori nocivi si corozivi ce o pot deteriora semnificativ. Continue reading »

Cum lungesc durata de viata a masinii?

Cum lungesc durata de viata a masinii?
La un moment dat, o mare parte din soferi apeleaza la dezmembrari auto Turda, Iasi, Bucuresti sau alte orase, in functie de zona in care se afla fiecare persoana in parte. De ce? Pentru ca la un moment dat, la orice masina apar diferite defectiuni si anumite piese trebuie inlocuite.

Nu apelezi la dezmembrari auto Turda doar atunci cand esti din Turda, ci poti apela atunci cand cauti o piesa la un pret mai bun, sau cand nu gasesti mai aproape o anumita piesa. Intra pe http://enrimar.ro/dezmembrari-auto-turda/ si vezi ce piese sunt disponibile. E important sa iei la cunostinta faptul ca piesele pe car nu le gasesti pe site pot fi comandate cu usurinta completand formularul de comanda special. Continue reading »

Care este diferenta dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari?

Care este diferenta dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari?
Asigurarea rca auto reprezinta unul dintre cele mai importante tipuri de asigurare pentru autovehicule. Indiferent cati ani de experienta am avea in ceea ce priveste sofatul, asigurarea rca auto este obligatorie.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre diferentele dintre asigurarea de raspundere civila si alte tipuri de asigurari.

Asigurarea de raspundere civila difera de alte tipuri de asigurari deoarece ofera compensatii altcuiva decat persoanei care achizitioneaza polita de asigurare. Continue reading »