LG G3 – cele mai importante specificatii hardware

LG G3 – cele mai importante specificatii hardware

LG G3 – display-ul.

Incepem acest articol cu descrierea display-ului de pe LG G3, pentru ca aceasta componenta este cea mai importanta piesa de hardware, de pe acest device. Pentru huse LG originale, intra pe MagazinGsm.ro. Continue reading »

Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia

Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia
Microsoft ar putea lansa cat de curand un update al Windows 10 Mobile pentru gama de telefoane Nokia Lumia, inclusiv pentru modelul Nokia Lumia 520. Un e-mail intern a dezvaluit planurile companiei.

Daca vrei touchscreen Nokia, intra pe MagazinGsm.ro!

Cu mai bine de 3 luni de cand cei de la Microsoft au inceput sa lanseze update-uri pentru Windows Phone 8.1 si telefoanele ce suporta acest sistem de operare la versiunea Windows 10, au aparut anumite e-mail-uri in cadrul companiei, ce sugerau pregatirea lansarii ultimului sistem de operare pentru device-urile mobile. Continue reading »

Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur

Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur
Verizon este notoriu in anumite cercuri pentru incarcarea smartphone-urilor de productie proprie cu diferite tipuri de bloatware, dar miscarile sale recente i-au facut pe utilizatori sa fie si mai ingrijorati decat in mod obisnuit… si pentru motive serioase. Vrei huse telefoane pentru toate modelele? Intra pe MagazinGsm.ro!

Un update recent al Galaxy S7 si S7 Edge, a instalat fara actiunea utilizatorului, Digital Turbine Ignite, o aplicatie ce lasa furnizorii sa instaleze mai multe aplicatii in background.

Acest lucru a iesit la iveala inainte, pe alte versiuni mai vechi ale telefoanelor de la T-Mobile si Verizon, dar proprietarii declara pe Reddit sau pe alte forumuri, ca sunt foarte ingrijorati de acest lucru, pentru ca exista posibilitatea ca Verizon sa instaleze si mai multe aplicatii in background, care nu sunt dorite de catre utilizatorii acestor telefoane. Continue reading »

La ce ajuta un screen protector?

La ce ajuta un screen protector?
Din momentul in care achizitionam un smartphone sau o tableta cu ecran tactil, va trebui sa aplicam o folie de protectie pe display-ul acestuia.

Putem sa gasim o folie protectie display pentru majoritatea telefoanelor mobile la MagazinGSM.ro, iar acestia ne pot ajuta si cu montajul. Continue reading »

Cele mai scumpe aplicatii din lume

Cele mai scumpe aplicatii din lume
iPhone 6 este un telefon lansat destul de curand, iar cei care si l-au cumparat cu siguranta isi permit sa-si cumpere si un incarcator iPhone 6 auto si retea, deoarece pretul unui astfel de incarcator e nimic pe langa pretul telefonului in sine. E bine sa ai mereu la indemana un astfel de incarcator pentru a-ti putea incarca telefonul cu usurinta atunci cand bateria e aproape gata.

Un incarcator iPhone 6 auto si retea are asa cum spuneam un pret mic. Nu gresim nici daca spunem ca pretul e incredibil de mic. Nu ti-l spunem insa noi, ci te lasam sa-l descoperi singur de pe Magazingsm.ro.

Toate smartphone-urile sunt dotate cu tot felul de aplicatii. Majoritatea descarca aplicatii gratuite. Te-ai gandit insa vreodata care sunt cele mai scumpe aplicatii din lume? Daca esti interesat, le vei afla in cele ce urmeaza. Continue reading »