Cum se aseaza marfa pe rafturi?

Cum se aseaza marfa pe rafturi?
Daca stiti anumite trucuri pentru a aseza marfa in magazin puteti avea o crestere substantiala a vanzarilor. Studiile efectuate de specialistii din domeniu arata ca un procent 60% din consumatori hotarasc sa cumpere din rafturi in functie de cum sunt prezentate diferite marci de produse.

De aceea va recomandam sa fiti atenti ce rafturi pentru magazin cumparati, pentru a putea aseza bine produsele.

Prin urmare, nu trebuie sa asezati produsele la intamplare pe rafturi si este important ca orice magazin sa tina cont de reguli, pentru a vinde cu succes produsele. In general magazinele au un plan stabilit care sa genereze vanzari si astfel se apeleaza la consultanta specializata pentru a aseza marfa. Continue reading »

De ce sa iti deschizi un magazin online?

De ce sa iti deschizi un magazin online?
Poate ai deja o afacere sau un magazin si lucrurile par ca iti merg destul de bine. Sau poate, dimpotriva, simti ca business-ul tau are nevoie de putin ajutor pentru a se dezvolta. Indiferent de situatie, ai suficiente motive pentru a fi prezent si in mediul online. De ce?

Pentru ca tot mai multi romani cumpara din magazinele online, atat de pe laptopuri, tablete, cat si de pe telefonul mobil. Intr-un magazin electronic vizitatorii gasesc lucrurile de care au nevoie mult mai rapid si mult mai usor.

Romanii cauta cele mai bune preturi. Iar administratorii unui magazin se pot folosi de toate aceste lucruri, alegand sa investeasca in deschiderea si promovarea unui e-shop. Continue reading »

Ce pompa submersibila ar trebui sa folosesti?

pompa submersibila h100

Atunci cand esti in cautarea unor pompe submersibile de calitate, primul pas pe care trebui sa il faci in aceasta directie este sa iti organizezi timpul in asa o masura incat sa poti gasi produsele de care ai nevoie. Daca produsul de care ai nevoie este o pompa submersibila 750w, atunci in mod clar gama de pompe Jolly va fi una pe placul tau, mai ales ca deja acest produs este unul cu adevarat recunoscut pe piata de profil.

De ce ar trebui sa cauti si mai ales sa achizitionezi o astfel de pompa?

Pai raspunsul este unul foarte simplu. Pompa submersibila 750w face parte din gama de pompe jolly, produse de catre Aquatechnica, pompe care ofera un raport foarte bun atunci cand vine vorba despre calitate si pret. Mai mult decat atat, aceste tipuri de pompe sunt si unele dintre cele mai fiabile, oferind posibilitatea oricarui utilizator de a le folosi in perfecte conditii de siguranta si de confort. Continue reading »