Cum poate invata copilul tau limba engleza?

Cum poate invata copilul tau limba engleza?

In momentul in care esti parinte, este evident faptul ca iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru copilul tau, astfel ca educatia sa va conta foarte mult pentru tine.

Tocmai din acest motiv, vei cauta in apropierea casei tale, cea mai buna gradinita, sau cea mai buna scoala unde acesta sa invete, pentru ca se stie vorba aceea, atunci cand ai carte, ai si parte.

Mergand pe aceasta premisa, daca al tau copil va invata intr-o scoala renumita, atunci cu siguranta sunt sanse foarte mari ca acesta sa acumuleze o multime de informatii extrem de utile, care ii vor fi de folos in viata. Continue reading »

Cum sa inveti engleza usor?

Cum sa inveti engleza usor?
Sunt foarte multi cititori care vor sa stie cum pot sa invete limba engleza mai usor si cum pot sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinte actual, in asa fel incat sa poata sa treaca de diverse probe cum ar fi un interviu de angajare.

Venim cu sfaturi care sa va ajute si va vom prezenta aceste idei mai jos. In plus pentru persoanele care simt nevoia sa se pregateasca intensiv avem urmatorul mesaj: “invata engleza cu ajutorul unor cursuri speciale de engleza”.

Pentru a va imbunatati vocabularul va sfatuim sa invatati fraze complete pe langa cuvintele individuale deoarece tot timpul va va fi mai usor sa va amintiti un cuvant daca a fost introdus intr-un anumit context decat daca ati invatat cuvantul respectiv din dictionar. Continue reading »