Ce legume se cultiva in Romania?

Ce legume se cultiva in Romania?

In Romania zilelor in care traiau strabunicii si stra-strabunicii nostrii, cu siguranta agricultura era ocupatia de baza a taranilor, care atunci cu siguranta nu aveau tractoare si utilaje pentru a-si lucra terenurile, asa ca se foloseau de animalele din gospodarie pentru a-si lucra terenurile.

Ei bine, in Romania anului 2018, se pare ca agricultura a ramas ocupatia de baza pentru cei care locuiesc in mediul rural, insa cu siguranta lucrurile s-au schimbat extrem de mult fata de acele vremuri din trecut.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca oamenii care detin teren agricol nu isi mai lucreaza terenul cu ajutorul animalelor, ci isi lucreaza terenul agricol cu tractoarele si cu celelalte utilaje. Continue reading »

Acana Wild Prairie – avantajele unei hrane de calitate

Acana Wild Prairie - avantajele unei hrane de calitate
Atunci cand alegi hrana pentru catelul tau, trebuie sa iei in considerare ingredientele ce se afla in acea hrana. Exista multe tipuri de hrana pentru catei care contin ingrediente adaugate doar pentru a-l face pe acesta sa se simta plin fara a-i oferi nutritia de care nevoie.

Cainii sunt animale carnivore, de aceea hrana acestora trebuie sa contina proteine de provenienta animala. Un tip de hrana care sa ii ofera cateului tau tot ce are nevoie pentru a se dezvolta sanatos se gaseste aici, Acana Wild Prairie. Continue reading »

Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air

Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air
Asa cum sugereaza si titlul, in continare ne vom concentra atentia pe pretul biletelor companiei aeriene low-cost Blue Air, prima companie romaneasca si cu capital privat, lansata in anul 2004. Dintre destinatiile pe care le puteti alege cu aceasta companie enumeram Stuttgart, Salonic, Roma, Napoli, Lyon si altele.

Un zbor de avion low-cost din Bucuresti catre Stuttgart decoleaza la 07:05 si aterizeaza la 08:30, zborul durand aproape 2 ore. Pretul biletelor variaza intre 107 euro in perioada lunii septembrie ajungand sa fie cel mai scump in aprilie sau august, 137 de euro. Continue reading »