Cum facem mentenanta lanternelor tactice?

Cum-facem-mentenanta-lanternelor-tacticeAtunci cand vorbim despre lanterne profesionale tactice si nu numai va recomandam sa aveti grija si la mantenanta. Noi v-am pregatit o lista de sfaturi si sugestii pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a unei lanterne.

De fiecare data urmariti si cititi instructiunile de pe produse pe care le puteti gasi cu usurinta in manualul pe care il ofera producatorii si in recomandarile in legatura cu modul de utilizare al bateriilor si al lanternei. Continue reading »

Modalitati de masura a performantei unei lanterne

Modalitati de masura a performantei unei lanterne
Dupa cum bine stim, pretul unei lanterne poate sa varieze de la cativa lei, pana la cateva sute de lei. Insa care este justificarea unei asemenea diferente de costuri, ne intrebam adesea. De ce o lanterna poate sa aiba un pret atat de piperat?

Pana la urma, orice lanterna indeplineste o singura misiune, nu? Aceea de a produce lumina. Chiar daca indignarea noastra poate sa para justificata, o privire mai atenta la performantele diferite ale acestor lanterne ne poate aduce toate raspunsurile de care avem nevoie. Continue reading »

Despre lumina produsa de lanterne – informatii utile

Despre lumina produsa de lanterne - informatii utile
De cele mai multe ori, masuram eficienta unei lanterne in functie de cantitatea de lumina produsa, de calitatea acesteia si de autonomia bateriilor. Nu vom vorbi in acest articol despre durata de viata a acumulatorilor, ci ne vom concentra pe celalalt aspect.

Poate ti-ai adresat si tu in ultima perioada intrebari precum: Cat de multa lumina trebuie sa produca lanterna ta? Care sunt modurile de a compara performanta unor lanterne? Exista un tip de lanterne potrivite pentru orice fel de utilizare?

Din pacate insa, informatiile de pe site-ul de prezentare sau detaliile de pe cutia lanternelor nu ti-au fost de prea mare ajutor. In ajutor iti vin insa informatiile si materialele ce prezinta in mod comparativ puterea lanternelor. Continue reading »