Cum facem mentenanta lanternelor tactice?

Cum-facem-mentenanta-lanternelor-tacticeAtunci cand vorbim despre lanterne profesionale tactice si nu numai va recomandam sa aveti grija si la mantenanta. Noi v-am pregatit o lista de sfaturi si sugestii pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a unei lanterne.

De fiecare data urmariti si cititi instructiunile de pe produse pe care le puteti gasi cu usurinta in manualul pe care il ofera producatorii si in recomandarile in legatura cu modul de utilizare al bateriilor si al lanternei. Continue reading »

Proiectoarele de mana, portabile

Proiectoarele de mana, portabile
Ultimele descoperiri din tehnologia imaginii au dus la posibilitatea producerii unor proiectoare de dimensiuni foarte mici, ce pot fi manipulate cu o singura mana, asadar foarte portabile. Pentru proiector LED de la cei mai buni producatori, intra pe Lanterne.ro!

Aceste proiectoare sunt acum destul de mici pentru a putea fi introduse intr-un simplu buzunar de la pantaloni, intr-o borseta sau intr-un portofel mai mare si pot produce o imagine de inalta rezolutie, cu o luminozitate destul de buna, totul cu un consum de energie redus. Continue reading »