Cum reuseste marketing-ul online sa promoveze online o afacere?

Pentru promovarea online a afacerii stim cu totii ca trebuie neaparat sa apelam la serviciile de marketing online. Cu toate acestea, de ce reusesc aceste servicii sa ne imbunatateasca starea actuala a business-ului nostru?

Care sunt avantajele unor astfel de servicii si de ce sunt atat de recomandate? La aceste intrebari vom raspunde chiar prin intermediul acestui articol, asadar, in cazul in care si dumneavoastra aveti aceleasi nelamuriri, ramaneti alaturi de noi!

Continue reading »

Ce este SEO sau Search Engine Optimization?

Ce este SEO sau Search Engine Optimization?Daca punem 100 de consultanti sa ne spuna ce inseamna optimizare seo vom avea surpriza sa primim tot atatea interpretari ale definitiei optimizarii seo. Care este explicatia? Raspunsul este simplu: foarte putini consultanti SEO pot oferi clientilor lor un mod de interpretare conprehensiv.

Acestia se axeaza de obicei pe unul sau doua aspecte ale optimizarii SEO si furnizeaza clientilor lor informatie incompleta despre optimizare. Acest lucru se intampla de obicei din cauza faptului ca acesti consultanti despre care vorbim vor sa-si ascunda lipsurile pe care le au in pregatire. Continue reading »