Cum sa ne decoram locuintele de Craciun?

Cum sa ne decoram locuintele de Craciun?

Iubim cu totii Craciunul in primul rand datorita sarbatorii (Nasterea Domnului), insa trebuie sa recunoastem ca traditiile si obiceiurile de Craciun reprezinta fara doar si poate, un motiv la fel de important, pentru a indragi atat de mult aceasta sarbatoare.

Peste tot, in toate colturile lumii, incepand din cele mai bogate tari ale lumii si pana in cele mai slab dezvoltate state ale lumii, oamenii sarbatoresc Nasterea Domnului pe data de 25 Decembrie, si isi decoreaza casele special pentru aceasta sarbatoare.

In noaptea de 24 spre 25 Decembrie (noptea de Ajun), fiecare dintre noi il asteptam pe Mos Craciun. Acesta vine si ne lasa sub brad, diferite cadouri. Cei care au fost cuminti, primesc cu siguranta o multime de cadouri de la Mos Craciun. Cei care au fost mai neastamparati, fie primesc doar o nuielusa, fie mosul nu este atat de generos cu ei, si le cumpara doar un mic cadou.

Continue reading »

Decoratiuni de vis pentru Craciun

Unul din motivele datorita caruia asteptam atat de mult Craciunul, este acela ca in aceasta perioada locuintele noastre sunt frumos decorate cu cele mai interesante instalatii luminoase si decoratiuni de Craciun special alese.

In urmatoarele randuri vom discuta putin despre decoratiuni de vis pentru Craciun, astfel incat de sarbatori, sa aveti cateva idei de vis, pentru a va decora locuinta.

Vatra si mantaua ei ulterioara au servit ca piesa centrala si loc de adunare in casa familiei de mii de ani. Cand a luat nastere pentru prima data in perioada medievala, mantaua a fost un plus functional la semineu, in timp ce in istoria mai recenta a devenit un element decorativ pregatit pentru a arata stilul personal al celor care locuiesc in casa.

Continue reading »