Chiar are telefonul tau nevoie de o husa?

Chiar are telefonul tau nevoie de o husa?

Cei mai multi dintre utilizatorii de smartphone-uri, in momentul in care sunt la magazinul operatorului de telefonie mobila pentru a-si cumpara un telefon nou, uita sa isi indrepte atentia si spre accesoriile de protectie compatibile dispozitivului.

Aceasta este prima mare greseala pe care o poate face un utilizator de smartphone, pentru ca in primul rand, trebuie sa isi aleaga o folie din sticla, ideala pentru a-si proteja display-ul si touchscreen-ul telefonului.

Acest accesoriu protejeaza foarte bine in caz de impact, dar nu permite nici ca praful, zgarieturile sau murdaria sa apara pe fata ecranului. Continue reading »

Cum sa iti alegi o husa buna?

Cum sa iti alegi o husa buna?

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil, cu siguranta te gandesti sa iti cumperi unul de la un producator renumit, deoarece stim cu totii ca un telefon Samsung, un iPhone, un Lg, un Sony sau un HTC, sunt mult mai bune din toate punctele de vedere decat un telefon fabricat de o firma no name.

Indiferent de faptul ca alegi un astfel de telefon, sau unul de la un producator necunoscut, trebuie sa ai foarte mare grija de telefon, inca din momentul in care ti-ai cumparat dispozitivul. Continue reading »