Display-ul Sony Xperia Z – intre performante uluitoare si mici neajunsuri

Display-ul Sony Xperia Z – intre performante uluitoare si mici neajunsuri
Sony Xperia Z dispune de un afisaj de 5 inci, cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli si o densitate a pixelilor de 443 ppi corespunzatoare. Pe langa display-ul de inalta rezolutie, telefonul ofera si multa performanta.

Compania japoneza Sony a lansat smartphone-ul high-end Xperia Z in 2013. Noul telefon, la acea vreme, ridica standardele de pe piata de smartphone-uri – insa acum este disponibil peste tot in lume. Competitia, insa, nu doarme niciodata:  lansarea lui  HTC One (MZ) era pe-aproape si tot cam in acelasi timp se lansa si Galaxy S4.

Dar ce aveau toate aceste telefoane in comun? Raspunsul: un ecran TFT de inalta rezolutie 1920×1080 pixeli, cu 443 ppi. Display-ul cu touchscreen Sony Xperia Z,de 5 inci, se afla chiar in top in ce priveste dimensiunea ecranului: dispozitivele cu display-uri mai mari, sunt de obicei numite “phablets” – o combinație de telefon si tableta. Continue reading »

Tipuri de baterii portabile pentru telefoane

Tipuri de baterii portabile pentru telefoane
In majoritatea cazurilor, oamenii opteaza pentru achizitionarea celor mai populare telefoane de tip smartphone, chiar daca acestea nu exceleaza in durata de incarcare a bateriei. In ziua de astazi, o baterie cu perioada scurta de incarcare nu mai este o problema, mai ales odata cu aparitia incarcatoarelor portabile, ce elimina necesitatea unei surse de electricitate pentru „resuscitarea” unui telefon.

Un incarcator telefon portabil este, de regula, unul de intensitate mare, ce poate incarca telefonul foarte rapid, uneori de 2 sau 3 ori mai repede decat prin intermediul unui incarcator clasic. Conectivitatea incarcatorului cu orice dispozitiv electronic se face prin intermediul unui port USB care, la randului sau, poate fi incarcat la laptop sau in masina. Aceste tipuri de dispozitive pot fi comercializate pe site-uri de profil, precum  Accesoriigsm.ro. Continue reading »

A aparut noul Samsung Galaxy Note 10.1 si in Romania ?

A aparut noul Samsung Galaxy Note 10.1 si in Romania  ?Da ! Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition ,cea mai inteligenta tableta de 10 inch cu Android  din istorie , a fost  recent lansata in Romania si este disponibila acum pe  Dwyn.ro  . Acest magazin online , specializat in comercializarea de electronice si electrocasnice , va pune la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil .

Pentru a vizualiza intreaga oferta de produse a acestui magazin te invit sa accesezi http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html  .

Evenimentul de lansare a noilor gadget-uri Samsung  ( Samsung Galaxy Note 10.1  , Samsung Galaxy Note 3 si  ceasul inteligent  Samsung Galaxy Gear ) a facut parte dintr-o serie de evenimente pe care Samsung le-a organizat la nivel mondial pe data de 25 septembrie 2013 . Continue reading »