Cum se aleg florile in functie de sezon?

Ce flori sunt in sezon?

Planificati tema florala pentru nunta dvs.? Alternativ, va intrebati ce tip de floare este cel mai accesibil la acest moment in timp?

Daca este asa, este o idee buna sa aruncam o privire asupra timpului de inflorire sezonier. Diferitele flori  infloresc in mod natural in diferite perioade ale anului, ceea ce inseamna ca anumite flori vor fi mult mai usor de gasit (si mult mai accesibile) in functie de momentul in care faceti cumparaturi pentru ele.

Continue reading »

Ce flori iubesc romanii?

Ce flori iubesc romanii?

Cu siguranta cu totii cunoastem faptul ca florile au fost mereu asociate cu iubirea, si au fost daruite pentru a transmite diferite mesaje, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt florile pe care le iubesc cel mai mult romanii.

Trandafirii sunt fara doar si poate florile pe care romanii le iubesc cel mai mult, astfel ca indiferent de anotimp, trandafirii sunt des oferiti.

Atunci cand discutam despre trandafiri, trebuie sa precizam faptul ca acestia pot avea diferite culori, astfel ca se pot gasi trandafiri albi de exemplu, care repreznita dragostea curata. Se pot gasi trandafiri galbeni care pot fi asociati cu infidelitatea si incorectitudinea.

Continue reading »