Ce criterii trebuie sa indeplineasca o firma de constructii?

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o firma de constructii?
Atunci cand construim, ne gandim inca de la bun inceput la alegerea ajutorului specializat pe care il vom avea alaturi.

Firma de constructii aleasa precum www.avangart.org este cea care practic ne poate ajuta in majoritatea etapelor de construire, iar rolul ei este sigur si clar, drept pentru care nu mai este necesar sa mai mentionam necesitatea acestui ajutor.

O firma de constructii este mai mult decat un simplu ajutor. Specialistii unei astfel de firme trebuie sa stie ce anume pot oferi, astfel incat fiecare beneficiar sa se poata bucura de o lucrare de calitate, executata in cel mai scurt timp. De aceea aceasta firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii, fara de care nu se poate sa fie aleasa pentru a realiza anumite lucrari. Continue reading »

Construirea casei in conditii optime

Construirea casei in conditii optime
Statisticile spun ca 85% dintre oameni realizeaza de-a lungul vietii cel putin o casa. De fapt asta este si telul nostru, al tinerilor, sa realizam o casa a noastra, pentru a avea un acoperis deasupra capului si a nu depinde de nimeni.

Insa, stim cu totii ca pentru a realiza o casa in ziua de azi avem nevoie de resurse financiare destul de mari. Adica sa dispunem de multi bani, iar acest lucru in tara noastra este cam greu de realizat, datorita lipsei locurilor de munca si a salariilor foarte mici.

Insa, nici atunci cand dispui de banii necesari pentru a ridica o casa lucrurile nu sunt deloc simple. Pentru inceput trebuie sa dispui de pamantul necesar constructiei casei respective. Apoi este necesar sa iei legatura cu un arhitect care sa realizeze schita casei si bineinteles sa obtii o autorizatie de constructie. Continue reading »

Avantajele unei case pe structura din lemn

Avantajele unei case pe structura din lemn
Alegerea unei case pe structura din lemn pare a fi o decizie nebuneasca. Aparent, lemnul este mai putin rezistent decat orice alt material si poate sa duca la o multime de probleme. Daca este analizata in detaliu insa, ideea unei case de lemn poate sa prinda contur chiar si in cele mai neincrezatoare capete si poate sa isi faca simtite usor, usor , avantajele.

Care sunt avantajele unei case pe structura din lemn?

Primul avantaj si cel care face cu ochiul tuturor viitorilor proprietari este faptul ca are un pret scazut. O casa la cheie, de aproximativ 100 de metri patrati, poate sa fie construita cu doar 35000 de euro, cu toate taxele incluse. Dat fiind faptul ca o casa din beton depaseste cu usurinta 50 000, diferenta este mare. Continue reading »

Cum alegem o firma de constructii?

Cum alegem o firma de constructii?
In urma unui sondaj, intrebati fiind ce anume si-au propus pentru noul an, majoritatea respundentilor au raspuns ca prioritatea lor este aceea de a-si construi o casa, o locuinta pe care sa o poata numi “acasa”.

Fireste ca acest lucru ne este si noua pe plac, nu doar persoanelor care au raspuns intrebarii, deoarece stim ca acest lucru ar putea revitaliza segmentul constructiilor, astfel incat nicio firma de constructii sa nu se mai poata plange de lipsa de lucrari.

Odata demarate lucrarile de construire, cu totii stim ca este indicat sa beneficiem de serviciile unei firme specializate care sa ne ofere cele mai bune sfaturi, pareri dar care sa si trasnpuna in realitate casa noastra de vis. Continue reading »