De ce este cafeaua considerata cea mai populara bautura?

De ce este cafeaua considerata cea mai populara bautura?

Fara doar si poate, cafeaua este cea mai populara bautura din lume. Nu exista locuinta in care sa nu se regaseasca un consumator de cafea cel putin.

Exista locuinte in care toti membrii familiei beau cafea de la Espresso Cafe, dat fiind faptul ca de aici isi pot alege atat capsule de cafea, cat si cafea macinata sau cafea boabe. De la Espresso Cafe, fanii cafelei isi pot alege cafea de la cele mai cunoscute branduri de pe piata, iar Lavazza, ICS, Tchibo sau illy sunt doar cateva dintre acestea.

Foarte multe persoane beau cafea in fiecare zi, fara a cunoaste beneficiile acesteia, ci doar pentru ca s-au indragostit pur si simplu de gustul cafelei. Exista insa si foarte multe persoane care atunci cand vine vorba de cafea, aleg sa consume aceasta bautura datorita celor mai mari avantaje ale acesteia.

Continue reading »

Cand a fost descoperita si ce beneficii poate avea cafeaua?

Cand a fost descoperita si ce beneficii poate avea cafeaua?

Foarte multe persoane consuma in prezent cafea espresso sau diferite alte tipuri de cafea. Unii nici macar nu pleaca la servici inainte de a-si savura cafeluta.

Altii isi beau cafeaua de dimineata la birou. Fiecare are propriul obicei, insa cu siguranta servirea cafelei de dimineata este cel mai inspirat mod de a incepe ziua cu bine. Pentru a imagine corecta si profunda asupra cafelei va invit sa vizitati Espresso Café, un site de specialitate.

Despre aparitia cafelei legenda spune ca aceasta a fost descoperita in Etiopia de catre Kaldi, care si-a observat caprele mancand boabe de la un anumit copac, iar apoi au devenit energice si nu mai aveau somn noaptea.

Continue reading »