Cand poti avea nevoie de o hala metalica?

Cand poti avea nevoie de o hala metalica?

In primul rand, pentru a stii cand ai nevoie de o hala metalica, trebuie sa stii ce este o hala metalica, asa ca in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

Ei bine, o hala metalica este acea incapere care are structura metalica, in care ai posibilitatea sa depozitezi diferite produse, materiale sau utilaje, iar acestea sa fie pastrate in conditii optime. Continue reading »

Cum functioneaza si cum se monteaza fosele septice?

Cum functioneaza si cum se monteaza fosele septice?Doriti sa va construiti o locuinta in judetul Cluj? Ati gasit firma de constructii Cluj potrivita pentru realizarea constructiei, insa nu puteti beneficia de canalizare si doriti sa obtineti mai multe informatii despre principiul de functionare al unei fose septice?

Din fericire, firmele de constructii Cluj, precum este si DKR Construct, ofera servicii variate, precum si cele de montare fose septice, pe site-ul acestei firme, wwwdkrconstruct.ro fiind puse la dispozitia vizitatorilor mai multe detalii cu privire la activitatea acesteia.

Fosa septica este un recipient montat in pamant ce colecteaza apa menajera produsa in interiorul unei locuinte. Se poate construi din fibra de sticla, polietilena sau din beton, atat pe loc, cat si din prefabricate. Pentru a monta fosa septica, este important sa obtii toate avizele necesare, precum certificat de urbanism si autorizatie de construire, care se pot obtine doar daca fosa dispune de agrement de mediu si agrementare tehnica. Continue reading »