Care sunt cele mai cautate piese pentru smartphone?

Care sunt cele mai cautate piese pentru smartphone?

Telefoanele mobile nu mai sunt demult simple dispozitive pe care omul le utilizeaza, ci datorita inteligentei lor si datorita performantelor pe care le poat avea, au inceput sa fie dispozitive fara de care oamenii nu mai pot sta.

Ei bine, in aceste conditii ar fi ideal ca fiecare persoana atunci cand isi doreste sa isi cumpere un astfel de dispozitiv, sa isi indrepte atentia numai si numai asupra dispozitivelor care au fost scoase pe piata de catre marile firme.

Este foarte important sa iti alegi un astfel de dispozitiv care sa apartina unui astfel de producator, si asta deoarece sansele ca dispozitivul sa se defecteze rapid, sau sa intampine anumite probleme de functionare sunt destul de mici. Continue reading »

Cum ar trebui curatat un display LCD?

Cum ar trebui curatat un display LCD?
Toti utilizatorii de iPhone sunt extrem de constienti de cat de important este display-ul unui astfel de telefon.

De aceea, atunci cand intampinam probleme cu ecranul telefonului nostru, cea mai buna solutie este aceea de a apela la un service gsm specializat care sa realizeze o inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre expertii http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cum ar trebui curatat un display LCD. Continue reading »