Despre cafeaua verde si slabitul in mod sanatos

Cu totii ne dorim sa aratam impecabil si de cele mai multe ori asociem acest lucru cu o greutate ideala la care visam sa ajungem.

Din pacate, tot mai multe persoane aleg sa slabeasca brusc, si sa isi supuna astfel organismul la diete dintre cele mai drastice. Slabirea brusca are numeroase efecte negative pentru metabolism, iar in momentul in care ai incheiat dieta, vei incepe sa pui inapoi kilogramele, poate chiar si cateva in plus.

Daca iti doresti sa slabesti intr-un mod sanatos si treptat, incearca sa consumi cafea verde neprajita si neprocesata, care are extrem de multe beneficii pentru organismul tau. O sa iti explic si de ce. Continue reading »

Acana Wild Prairie – avantajele unei hrane de calitate

Acana Wild Prairie - avantajele unei hrane de calitate
Atunci cand alegi hrana pentru catelul tau, trebuie sa iei in considerare ingredientele ce se afla in acea hrana. Exista multe tipuri de hrana pentru catei care contin ingrediente adaugate doar pentru a-l face pe acesta sa se simta plin fara a-i oferi nutritia de care nevoie.

Cainii sunt animale carnivore, de aceea hrana acestora trebuie sa contina proteine de provenienta animala. Un tip de hrana care sa ii ofera cateului tau tot ce are nevoie pentru a se dezvolta sanatos se gaseste aici, Acana Wild Prairie. Continue reading »