De ce sa tineti cont inainte de a cauta o piscina de vanzare

Piscinele sunt spatiul unde cu totii ne dorim sa ne relaxam pe timpul verii. Cel mai dificil este atunci cand ne hotaram sa cautam o piscina de vanzare. Sunt mai multe criterii de care ar trebui sa tinem cont inainte de a ne orienta spre un anumit tip, pentru ca investita sa fie una de succes.

Alegerea piscinei potrivite pentru gradina transforma atat cadrul in care ne desfasuram activitatiile zilnice, cat si atmosfera in care traim.

Continue reading »

Sfaturi pentru construirea unei piscine

Sfaturi  pentru construirea unei piscine

Construirea unei piscine este un proces care cere foarte multa atentie si focusare, deoarece o piscina este o investitie si nu un simplu moft. Iti oferim cateva sfaturi care te vor ghida de-a lungul acestei perioade si care te vor ajuta sa iti realizezi visul de a inota in propria piscina.

Alege o forma potrivita pentru piscina ta

Designul unei piscine este important din doua puncte de vedere: estetic si practic. Piscinele cu forma dreptunghiulara sunt perfecte pentru cei care doresc un design clasic si potrivit pentru jocuri, balaceala si ture de inot. Cele cu forma de bob de fasole se incadreaza mai bine din punct de vedere estetic intr-o locatie cu mai multa vegetatie si au un aspect mai natural. Continue reading »