Internetul, a doua natura a unei afaceri

Internetul, a doua natura a unei afaceri
Oamenii de afaceri isi pun mereu intrebari in ceea ce priveste modul in care internetul le poate afecta afacerea. De asemenea se intreaba si cum va arata viitorul din prisma faptului ca mijloacele noi informatice sunt intr-o continua expansiune.

Pentru a primi solutii complete pentru integrarea internetului in mediul afacerii pe care o aveti si pentru a folosi internetul in propriul avantaj va recomandam sa vizitati DanBradu.com .

Internetul poate sa potenteze orice bun produse  de catre o afacere fie ca acesta este sau nu este tangibil. Tot timpul vor exista persoane inovatoare si persoane cu initiativa care vor gasi diverse cai pentru a avea succes iar acest succes se traduce in profit care la randul sau se traduce in bani, acestia fiind si scopul pentru care a fost deschisa o afacere. Continue reading »

Publicitatea gratuita prin DB Poster – mai buna decat SEO?

Publicitatea gratuita prin DB Poster - mai buna decat SEO?SEO (Search Engine Optimization) este conceptul care a ridicat foarte multe intrebari si probleme de-a lungul timpului. Inca de la inceputul aparitiei acestui concept, acesta s-a modificat foarte mult, lansand in batalia pentru accederea intre primele pozitii Google, o multime de resurse umane si de resurse pecuniare.

Din nefericire insa, Google, prin update-urile sale, a facut din ce in ce mai grea incercarea a diverse firme de a pastra un PR (page rank) cat mai bun, Penguin si Panda fiind doi dintre cei mai importanti algoritmi care au ingreunat munca dezvoltatorilor si antreprenorilor din orice segment de piata.

Pentru ca SEO nu va muri niciodata, cautam in permanenta proceduri care sa imbunatatesaca performantele paginilor noastre, fireste, incercand sa apelam la proceduri legale si cat mai putin costisitoare. Probabil este inutil de spus faptul ca Adwords este din punct de vedere Google solutia de promovare la indemana tuturor, costurile necesare acoperirii unei astfel de promovari fiind destul de mari si neaducand intotdeauna rezultatele scontate. Continue reading »