De ce sa apelezi la corpurile de iluminat bazate pe tehnologia LED

De ce sa apelezi la corpurile de iluminat bazate pe tehnologia LED?

In momentul in care vine vorba despre corpuri de iluminat, indiferent ca discutam despre corpuri de iluminat pentru acasa, sau despre corpuri de iluminat stradal, ori despre corpuri de iluminat pentru un atelier, o hala sau pentru orice alta suprafata, se pot gasi mai multe optiuni.

O prima optiune ar fi reprezentata de acele corpuri de iluminat incandescente, care sunt cam cea mai ieftina varianta, insa care consuma si destul de multa energie electrica, si care nici nu au o durata de viata foarte mare. Continue reading »

Ce semnifica gradele de protectie ale proiectoarelor?

Ce semnifica gradele de protectie ale proiectoarelor?

Suntem convinsi ca vi s-a intamplat sa cautati proiectoare led care sa fie bune pentru curte si ati vazut denumirea de proiector led IP65 si nu ati stiut ce inseamna. Aceste solutii pentru iluminarea exterioara sunt tot mai cautate pentru ca sunt si cele mai economice dar si cele mai spectaculoase astfel de solutii de iluminat.

De asemenea ele sunt si cele mai sigure si sunt considerate cele mai moderne solutii pentru iluminat atat in interior cat si la exterior. De aceea va recomandam, ca in momentul in care doriti sa aveti cele mai moderne spatii de locuit, indiferent ca vorbim despre interiorul casei dar si despre curte sau gradina, sa alegeti solutiile led. Continue reading »