Constructii metalice – Avantaje si dezavantaje

Constructiile metalice sunt niste structuri mereu la moda, iar asta reiese din faptul ca, cele mai impresionante cladiri din lume sunt realizate din structuri metalice. Insa in acest articol vreau sa va vorbesc mai pe larg despre avantajele si dezavantajele constructiilor metalice industriale.

In primul rand, constructiile metalice reprezinta niste avantaje din punct de vedere estetic. Datorita metalului, proiectantii si arhitectii au o libertate mult mai mare de miscare, asigurand in acelasi timp si o greutate mica a constructiei.

Continue reading »

Ce casa ar trebui sa-ti construiesti

In ziua de astazi, construirea unei case presupune o serie de eforturi destul de mari. Si spun acest lucru din mai multe motive, caci pe langa faptul ca vei avea nevoie de un teren pe care sa construiesti casa si in plus, o multime de bani pentru constructia acesteia sau a unui hangar, te vei mai lovi si de birocratia din tara noastra care iti va rapi foarte mult timp si nervi.

Tocmai din acest motiv este neaparat necesar ca atunci cand doresti sa construiesti o casa, sa te inarmezi cu foarte multa rabdare.

Continue reading »