Cum sa faci backup pe orice smartphone?

In acest articol vom incerca sa-ti aratam pasii pentru a efectua un backup general pe smartphone-ul tau, fie el unul cu Android, un iPhone, un Windows Phone sau un Blackberry. Cauti un service telefoane bun? Intra pe ServiceGsm.ro.

Probabil ca te-ai confruntat deja cu situatia de a-ti pierde telefonul sau pur si simplu de a-l strica iremediabil, fara sa mai poti recupera de pe acesta nici un fel de date. Fara a mai putea recupera datele, probabil ca ai pierdut accesul la multe numere de telefon din agenda, pe care nu le mai stii si care erau foarte importante pentru tine. Continue reading »

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari
Un sistem de supraveghere nu (mai) este un sir intreg de cabluri trase de la fiecare camera de supraveghere la DVR, la monitoare, cu pereti gauriti si pereti capitonati cu cabluri si sisteme de prindere.

Camerele de supraveghere de tip IP (Internet Protocol) permit inregistrarea si transmisia de imagini fara cabluri, prin wifi. O camera de supraveghere IP, sau o camera de retea, sau o camera web este unul si acelasi lucru. Pe langa faptul ca nu ai cabluri peste tot, ai si imagini de o calitate mult mai mare.

Camerele de supraveghere sunt practic de doua tipuri, camere analogice si camere IP. Deci camerele IP reprezinta o categorie foarte mare. Camere de interior IP, precum si camere de exterior, gasesti la Ordis.ro, aceste camere pot fuctiona in ambele medii. Din punct de vedere tehnologic acestea sunt net superioare camerelor analogice. Continue reading »

Cele mai noi joburi din domeniul IT

Cele mai noi joburi din domeniul IT
Sunt la mare cautare specialistii in web design, deoarece, tot mai adesea oamenii isi deschid afaceri online. Cand vrei sa-ti deschizi o afacere online, site-ul tau trebuie sa arate impecabil, fapt pentru care trebuie sa ceri ajutorul unor specialisti in web design. Acestia vor sti exact ce anume trebuie sa faca pentru a-ti crea un site impecabil. Astfel de specialisti gasesti pe www.itexclusiv.ro. Acceseaza site-ul si vezi toate detaliile.

Unii spun ca specialistii in IT castiga foarte multi bani. Acest lucru este adevarat, deoarece la ora actuala aceste joburi sunt foarte cautate si foarte bine platite. In continuare vom vorbi de cateva joburi din IT care sunt bine platite, si care au aparut in urma cerintelor venite la pachet cu avansarea tehnologiei. Continue reading »